Nyhedsbrev Maj 2016

Maj måneds nyhedsbrev

Læs mere...

Bestyrelsen 2015

Bestyrelsen 2015

Så er den nye bestyrelse for den kommende sæson på plads.
Vi har haft vores første møde og bestyrelsen er konstitueret og posterne er fordelt som følge.

Læs mere...

Nyhedsbrev Efterår 2014

En flot sommersæson er overstået, og vi kan se tilbage på en helt forrygende sæson med et forår, sommer og efterår, hvor vejret på alle måder har været med os. 

Læs mere...

Nyhedsbrev august 2014

Afslutningen af sommersæson 2014 nærmer sig med hastige pedalomdrejninger, og vi skal lige så stille til at vænne os til tanken om sæsonafslutning og planlægning af alternative motionsformer. Det kan være landevejsraceren skal stilles lidt væk en periode, og der skal samles ny energi og motivation gennem MTB i skoven; indoor cycling; styrketræning eller hvad der nu kan holde os i gang, så vi er klar til en ny sæson i foråret 2015.  

Læs mere...

Nyhedsbrev Sommer 2014

PU HA – så er der erklæret hedebølge i Danmark. Juli måned har vist sig fra en sjælden varm side, så mon ikke alle har haft mulighed for at have en god og varm sommerferie, uanset om den er foregået i udlandet eller i Danmark.  Nogle er måske stadigvæk på ferie eller skal først til at starte senere i august, som f.eks. undertegnede. Det er godt at have noget til gode - bare det ikke er øretæver.

Der har været pæn tilslutning til vores cykelture i juli måned, men nu skal vi snart til at starte for alvor igen.

Læs mere...

Underkategorier

  • Årets rytter

    I forbindelse med sommerafslutningen i klubben, vælges hvert år et menigt medlem til Årets Rytter. Alle medlemmer kan indstille og begrunde, hvem der skal være med i opløbet i afstemningen af Årets Rytter. Bestyrelsen og bestyrelsens suppleanter vælger pÃ¥ baggrund af alle indstillinger, hvem der skal have tildelt æren af at være Ã…rets Ryttter i Galten CK.  

    Her pÃ¥ siden er der en oversigt over de tidligere vindere af Årets Rytter i Galten CK. 

  • Tilmeldinger

    Oversigt over tilmeldingsoplysninger for arrangementer i klubregi. Disse tilmeldinger kan være til udflugter, møder, motionsløb o.l.

Yderligere information