Nyhedsbrev Sommer 2014

PU HA – så er der erklæret hedebølge i Danmark. Juli måned har vist sig fra en sjælden varm side, så mon ikke alle har haft mulighed for at have en god og varm sommerferie, uanset om den er foregået i udlandet eller i Danmark.  Nogle er måske stadigvæk på ferie eller skal først til at starte senere i august, som f.eks. undertegnede. Det er godt at have noget til gode - bare det ikke er øretæver.

Der har været pæn tilslutning til vores cykelture i juli måned, men nu skal vi snart til at starte for alvor igen.

Denne gang er der 4 punkter som jeg gerne vil gøre dig opmærksom på, nemlig

1.   Start efter sommerferien

2.   Post Danmark Rundt – Kongeetapen den 8. august

3.   Frokosttur den 17. august

4.   Sommeroplevelser?

God læselyst.

1. Start efter sommerferien

Den første formelle træningstur med Trænere og Kaptajner efter sommerferien er søndag den 3. august.

Træningsplanen for vores ture de kommende måneder er kommet på hjemmesiden, så det er bare om at spænde cykelhjelmen og møde op til træning.

2. Post Danmark Rundt - Kongeetapen den 8. august

I forbindelse med Post Danmark Rundt, der køres fra den 6. august til 10. august, er der også arrangeret et motionscykelløb. Turen hedder Kongeetapen, og afvikles på samme ruten som de professionelle skal køre samme dag. Turen, der afholdes den 8. august, er på ca. 160 km., og går fra Skanderborg til Vejle. Se nærmer på nedenstående links.

http://www.postdanmarkrundt.dk/index.php

http://www.kongeetapen.dk/

Der er allerede nu 8 fra Galten CK der har tilmeldt sig. De fra Galten CK, der har tilmeldt sig turen, er under den kategori, der forventer at køre med 30 km/t i gennemsnit. Hvis der er flere der vil deltage, så gælder det bare om at få sig tilmeldt så hurtigt som muligt, da der er begrænset deltagerantal. Det kunne være sjovt, hvis vi kunne samle et større hold, der kunne repræsentere Galten CK ved løbet. Brug Facebook til at ”snakke” lidt sammen, og jeg koordinerer meget gerne en liste, så vi kan se hvem der tilmelder sig. Så må vi se, hvordan vi får koordineret eventuelt samkørsel til Skanderborg og hjemtransport fra Vejle.

3. Frokosttur den 17. august

Igen i år skal vi på vores traditionelle frokosttur. I år foregår den søndag den 17. august og Linde Borchmann er i år ansvarlig for arrangementet. Så snart Linda har planlagt arrangementet, vil du få nærmere besked på bl.a. vores hjemmeside omkring tilmelding, sted m.m.
Vi starter med at tage ud på vores træningsture som sædvanlig kl. 9.30 fra Galten Hallen. Trænerne og Kaptajnerne planlægger de enkelte ture således, at alle 4 hold mødes samtidigt det sted vi skal spise.  Den pris du som medlem skal betale bliver offentliggjort så snart arrangementet er på plads. Tidligere år var beløbet kr. 50,00, så mon ikke det igen bliver i det prisleje. Denne pris inkluderer en god frokostmenu samt en øl eller sodavand. Klubben betaler den resterende udgift.   

4. Sommeroplevelser

Jeg håber du haft nogle gode sommeroplevelser med din cykel et eller andet sted i Danmark eller udlandet. Kunne det ikke være sjovt og underholdende, hvis du delte nogle af dine gode cykeloplevelser med os andre? Så jeg vil opfordre dig til at skrive en kort eller lang historie, du bestemmer længden, som vi så kan lægge på vores hjemmeside til underholdning for alle klubmedlemmer. Vil du evt. have hjælp til at skrive eller redigere dit indlæg, så tage fat i undertegnede, så finder vi ud af et eller andet. 

Mange hilsener og på snarlig gensyn

Torben Henriksen

Yderligere information