Nyhedsbrev august 2014

Afslutningen af sommersæson 2014 nærmer sig med hastige pedalomdrejninger, og vi skal lige så stille til at vænne os til tanken om sæsonafslutning og planlægning af alternative motionsformer. Det kan være landevejsraceren skal stilles lidt væk en periode, og der skal samles ny energi og motivation gennem MTB i skoven; indoor cycling; styrketræning eller hvad der nu kan holde os i gang, så vi er klar til en ny sæson i foråret 2015.  

Denne gang er der en del punkter, som jeg håber du har lyst og energi til at læse igennem, samt nogle aktuelle tilbud, som du kan benytte dig af, hvis du har lyst til at være lidt god ved dig selv i den kommende periode.  

1.   Afslutning sommersæson 2014 den 14. september

2.   Årets rytter 2014 – indstillinger

3.   Aktiviteter efter sommerafslutning

4.   Nye Kaptajner/Trænere

5.   Frokostturen den 17. august

6.   Tilbud fra Zonepunktet – kom og mærk forskellen

7.   Tilbud fra GoForm.NU

God læselyst.

1. Afslutning af sommersæson 2014 den 14. september

Sommersæsonen 2014 nærmer sig stille og roligt sin afslutning, og det skal vi naturligvis markere.

I år deler vi afslutningen op i 2 dele.

1: Almindelig træning fra kl. 9:30 – 12:00 på de respektive 4 hold. Vi er tilbage i Galten senest   
    kl. 12:00, så det er muligt at komme hjem og skifte tøj.
2: Fælles frokost på Porskjær kl. 13:00, inkl. diverse indslag og information, såsom kåring af
    Årets Rytter 2014, og information om efterårets og vinterens træning.

Hvis du gerne vil deltage i frokosten, der i øvrigt betales af klubben, skal du sende din tilmelding til Jan Bøgsted - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , senest onsdag den 10. september.

2. Årets rytter 2014 – indstillinger

Hvert år kårer vi Årets Rytter i Galten CK.

Via dette link - http://www.galtenck.dk/cms/index.php/klubben/arets-rytter, kan du se de tidligere vindere af denne fornemme pris.

Det er dig som medlem, der har mulighed for at indstille og argumenter for, hvem eller hvilke af dine cykelkammerater, der fortjener at blive kåret som Årets Rytter 2014. Din/dine indstillinger skal begrundes, så det tydeligt fremgår, hvorfor du mener den/de respektive medlemmer skal indstilles til at være Årets Rytter 2014. Når alle indstillingerne er modtaget, vil bestyrelsen ud fra de modtagne indstillinger og begrundelser, stemme om, hvem der skal kåres som Årets Rytter.

Kig dig godt omkring og se, om der er en eller flere af dine cykelkammerater, der af en eller grund anden fortjener at blive kåret til Årets Rytter.

Send din/dine indstillinger til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag den 7. september.

Årets Rytter 2014 vil blive offentliggjort og på behørig vis fejret i forbindelse med Sæsonafslutning 2014 den 14. september.

3. Aktiviteter efter sommerafslutning
Nu hvor sommersæsonen lige så stille er ved at rinde ud, er vi at planlægge den kommende vintersæson. Bestyrelsen og de forskellige udvalg er så småt i gang med at overveje, hvilke aktiviteter vi fra klubbens side vil arrangere i løbet af vinteren. Det vil vi naturligvis informere dig mere præcist om, når de aktuelle planer foreligger.
Hvis du sidder med nogle ideer eller ønsker til, hvad vi kunne tage op på en klubaften i løbet af efteråret/vinteren, så er du meget velkommen til at komme med dine forslag. Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så kigger vi på det.

4. Nye Kaptajner/Trænere
Vi har været så heldige, at Finn Blaavand og Claus H. Thomsen har valgt at træde ind i vores korps af engagerede og meget dygtige Trænere/Kaptajner. De har begge allerede været i ilden her efter sommerferien, og de har også allerede fået deres første erfaringer med ”jobbet” som Kaptajn. Udover Finn og Claus, er der yderligere et par stykker der er interesserede i at træde til som Kaptajner, så det ser godt ud for fremtiden.

Det skal dog nævnes, at klubben fortsat kan bruge endnu flere Kaptajner/Trænere, så hvis du sidder og tænker, at det kunne du måske også godt tænke dig på et eller andet tidspunkt, så tage fat i Ivan Bomholt eller Michael Høegh og snak med dem. Så kan det jo være, du kommer til at få nogle gode og uforglemmelige oplevelser sammen med alle de andre Kaptajner/Trænere i klubben.

5. Frokostturen den 17. august
Frokostturen blev en blandet fornøjelse. Det var rent ud sagt et værre møgvejr, men der var god mad på kroen og hyggelig stemning, så alt i alt var det et godt arrangement. Godt 31 medlemmer deltog i arrangementet og det var en meget fin deltagelse på trods af vejret. Preben Jessen viste sig igen fra sin gavmilde side, og betalte for sodavand, vin og øl som elleres var den enkelte medlems deltagerpris. Så på alle medlemmernes vegne, vil jeg gerne sige tak til Preben Jessen for hans fornemme sponsorat.
Endelig stor tak til Linda Borchmann, for på bedste vis at tage sig af arrangementet.

6. Tilbud fra Zonepunktet – kom og mærk forskellen
Kære medlem

VIDSTE DU ATdu som medlem af Galten CK får rabat på massage og zoneterapi?
Du sparer altidkr. 50,- pr. time
Fx. 30 min massage til kr. 175,- eller zoneterapi til kr. 350,-.

Prøv massage fra 30 til 60 min. zoneterapi eller prøv den fantastiske kombibehandling på 90 min.

BOOK TID PÅ TLF.: 25 48 48 05

Klinikken har åbent alle hverdage efter aftale.

Jeg glæder mig til dig på klinikken!

Zonepunktet v/Heidi Haurum Schriver - Bøgebakken 7, Lillering - 8462 Harlev

www.zonepunktet.dk- Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

7. Tilbud fra Goform.nu
Igen i år er der mulighed for at udnytte et medlemstilbud fra Goform.nu.
Tilbuddet gælder fra 1. oktober 2014 til 31. marts 2015, d.v.s. i den periode kan du som medlem af Galten CK gå til indoor cycling under dette tilbud. Se nedenstående betingelser.
- Alle indoor cycling hold kan bruges, ligeledes omklædnings faciliteter og bade.
- Der bookes online - centeret kan ikke booke tider til medlemmer fra Galten CK.
- Der skal meldes fra senest 2 timer før.
- Møder man ikke op eller fremmøder man ikke på touch fremmøde pc’en, fratrækkes 7 dage fra varigheden af det samlede medlemskab.
- Der er indgang med kortet 20 min. før hold start.
- Ligeledes er indgangskortet spærret efter træningens afslutning.

- Der betales til Jørgen ”Skipper” Christensen inden 30. september.
- ALLE efter denne dato vil IKKE blive tilbudt denne aftale, men vil kunne blive almindelig medlem i Goform.nu

Prisen er kr. 750,- som betales kontant til Skipper. Ring lige først 40 31 00 13.

Herefter sørger Skipper for fordeling af kontrakter og indgangskort.

M.v.h.

Morten fra Goform.nu

Mange hilsener

Torben Henriksen

Yderligere information