Nyhedsbrev efterår 2015

 

Galten CK

Nyhedsbrev efterår 2015

 

Sommeren er forbi nu- og den nærmest fløj af sted (CV)

Men der er jo også en 2016 sæson, så her på falderebet vil vi lige gøre lidt status på 2015 og kigge ind i 2016.

Klubtur til Kalø

Sidst på foråret arrangerede Claus Hampen en længere tur til Kaløvig Slotsruin. Målgruppen var M1/M2, og ud over god social samvær på landevejen, bød turen på is og en flot naturoplevelse. 10 glade ryttere deltog på turen.

 

Klubtur til Mols

Samme dag arrangerede Ivan Bomholt en tur til Mols Bjerge. Selv om vejret positivt beskrevet var ”omskifteligt”,  blev det en god tur med mange gode kilometer til de forårssvage ben. Frokosten fik Ivan leveret med privatkurer på Sletterhage, hvor også Birthe uddelte chokolade i anledning af sin bryllupsdag

 

Klubmesterskab i enkeltstart

En tirsdag aften først i juni blev klubbens mesterskab i enkeltstart kørt. Vejret var fantastisk og 20 ryttere stillede til start i et løb, hvor man skal have lidt masochistiske tendenser for at deltage. Efter selve løbet var afviklet stod den på grill-pølser og kage. Vinderne blev Torben Johansen på den lange rute og Finn Nygaard Jensen på den korte.

 

Aura Touren

De klubmedlemmer som var frivillige i dette arrangement er orienteret, men andre har også ønsket at høre lidt om arrangementet og hvilket overskud det gav.

I alt gav løbet et overskud på 7890 kr, og disse penge bliver overrakt til Skovbo´s ledergruppe ved et arrangement mandag d. 16. november.  Skovbo er en døgninstitution under Skanderborg Kommune, hvor målgruppen er børn og unge med nedsat funktionsevne, herunder udviklinghæmning, autisme m.m.

Pengene vil blive overrakt af GCK´s formand Karsten Andersen og Jan Bøgsted, som har været primus motor i arrangementet.  Desuden deltager Tatjana Thybo fra Aura Energi , som er løbets hovedsponsor.

Fra klubben skal lyde en kæmpe tak til alle de frivillige som gjorde arrangementet muligt, og i særdeleshed til Jan Bøgsted, som havde lagt mange kræfter i tilrettelæggelse og praktisk afvikling

 

Frokosttur

Årets frokosttur var i år henlagt til Porskjær. Tidligere år har vi fået frokost i Ry eller Veng, men flere medlemmer har haft noget tunge ben at trille hjem med, så i år blev det besluttet at holde frokosten nær hjemmet.  35 klubmedlemmer deltog i frokosten, som blev leveret af Restaurant Lillering Skov og stod på højbelagt smørrebrød.

Også en stor tak til Preben Jessen/ Skovby Autoværksted,  for at sponsorere en stor del af frokosten.

 

Afslutningsfest på ”Den græske Taverna”

Det er flere år siden vi sidst holdt en afslutningsfest, så bestyrelsen mente igen det var tid til en klubfest. Efter en forespørgsel hos ”Den græske Taverna”  blev vi enige om et arrangement, som løb at stablen lørdag d. 3. oktober kl 19. En stor tak til Jørn Christensen og Sparekassen Kronjylland for at sponsorere vin til festen.

 

Årets rytter

Ved  afslutningsfesten fik vi også overrakt prisen til ”Årets Rytter” . Den dygtige vinder blev Dennis Bay, der i år er startet som licensrytter og ud over sin egen karriere har gjort et stort stykke arbejde i klubben, som en yderst motiveret og engageret kaptajn. Dennis har også været initiativtager til et foredrag om træningsfysiologi i klubben.

Et stort tillykke til Dennis.

 

Cykeltøj

Bestilling af nyt cykeltøj

Der gik lidt knas i maskineriet da der skulle bestilles nyt cykeltøj i maj måned. Men nu skulle alt igen køre på skinner. Så vi forventer at have ”prøvetøj” hos FriBikeShop Galten i januar måned 2016, hvorefter Egedesø denne gang forventer at kunne levere umiddelbart før sæsonstarten. Men I hører nærmere når prøvetøjet er ankommet.

 

Foredragsaften med Allan Johansen 10. februar 2016

Vi har fået en aftale med Allan Johansen, tidligere professionel cykelrytter på Team CSC . Allan blev Dansk Mester i linieløb 2006 og har en fin karriere bag sig. De seneste år har han været sportsdirektør, bl.a. på Team Trefor-Blue Water. Han ved altså alt om landevejscykling og vil forhåbentlig give os en god aften med gamle og nye historier fra cyklingens verden.

Du får nærmere besked om arrangementet først i det nye år.

 

Vi mangler kaptajner ………

Træningsudvalget har haft evaluering af sæsonen og er så småt i gang med at planlægge 2016. Men hvis vi fortsat skal kunne tilbyde 3 ugentlige klubture på alle 4 hold, mangler vi i den grad kaptajner til den kommende sæson. I skrivende stund 6-7 stk jævnt fordelt  på alle hold.

Kunne du tænke dig at blive kaptajn eller har du spørgsmål til hvad det vil sige at være kaptajn, må du meget gerne kontakte et af de 3 medlemmer i træningsudvalget ( Ivan Bomholt,  Bill Dyhrberg eller Michael Høegh).

 

 

 

 

Og så er der vist kun tilbage at ønske alle medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.

Vi håber på snefrie veje og masser af træning i 2016………

 

Bestyrelsen i Galten CK

 

Yderligere information