Nytårstur 2017 (og Harzen lidt senere)

Nytårstur med Galten CK den 1. januar 2017

Afgang fra Galten Hallen kl. 12:00.

Der kører i 2 hold, nemlig et MTB og et landevejshold.

Vi mødes kl. 13:30 ved ishuset på parkeringspladsen ved Knudhule i Ry.

Der vil blive serveret varm kakao og dejligt hjemmebag.

Tilmelding: Senest fredag den 30. december 2016 kl. 16:00 til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

 

Harzentur i pinsen 2017

Det er med glæde, at vi allerede nu kan annoncere lidt om klubbens tur til Harzen i 2017. Denne gang skal vi bo i Braunlage, der ligger dejligt placeret midt i det hyggelige Harzen.

Turen finder sted i pinsen, d.v.s. fra den 2. til 5. juni 2017. Vi skal bo på Hotel Achtermann. Du kan se hotellet ved at klikke på linket. Prisen for 3 overnatninger pr. person i tomandsværelser er aftalt til kr.1.160,00, og det inkluderer ½ pension, d.v.s. morgenmad og aftensmad.

Til orientering, så vil Torben Henriksen forsøge at arrangere, at der er nogen der kan tage cyklen TIL Harzen. Det vil give ekstra små 750 km. i benene på vej derned. Planlægningen af turen afhænger af, hvor mange der gerne vil cykle med på turen, så tag kontakt til Torben allerede nu, hvis du er interesseret i at høre nærmere. Så kan du være med til at bestemme turens gennemførelse. Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 31 58 56 88.

Vil du have en stemningsrapport fra Harzenturen i 2011, hvor der også blev cyklet til Harzen, kan du se lidt film på dette link.

https://www.youtube.com/watch?v=9bAByA1o_WU

Yderligere information