Aktivitetskalender / Løbskalender

Klubaktiviteter i 2018

Her på siden kan du se en oversigt over de klubaktiviteter, som er planlagt for indeværende sæson. De er oplistet efter løbsoversigten.

Yderligere er der en oversigt over de cykelløb som klubbens medlemmer har tradition for at deltage i. Hvis du har planer om at deltage i et af løbene kan du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så vil du blive noteret som "sandsynlig deltager".

Hvis du deltager i et løb som ikke står på listen er du også meget velkommen til at sende en mail, så vil vi sætte løbet på oversigten.

Løb Deltagere
Langelinieløbet : Søndag d. 27. maj

Preben Jessen

Finn Knudsen

Fyn Rundt  :  Lørdag d. 16. juni

Carsten Thor Nielsen 180

Ivan Bomholt

Preben Jessen

John Pedersen

Finn Knudsen

Torben Olsen

Hans Henrik Nøhr

Jan Thomsen

Morten Bomholt

Det Østjyske Bakkeløb :  Onsdag d. 15. august

Finn Nygaard Jensen

Coast2coast Jylland :  Lørdag d. 1. september

Finn Nygaard Jensen

Karsten K. Andersen

Harzen 2. - 5. juni:    Deltagere: Finn Knudsen, Anne Henriksen, Torben  Henriksen, Preben Jessen, Hans Henrik Pedersen, Carsten Thor, Torben Olsen.