2009: Ivan Bomholt

Ved klubbens fest lørdag d. 31. oktober blev ”årets rytter” kåret.

Valget faldt på Ivan Bomholt, der til dagligt er en af de mange værdigfulde kaptajner i klubben og fremstår som et godt eksempel for resten af klubbens medlemmer.

Ivan har udvist en positiv indstilling – og møder altid op i godt humør. Han har i stor udstrækning meldt sig på banen, hvis en kaptajn er blevet forhindret i, at tage sin kaptajntur. Ivan er ligeledes flere gange – uopfordret – trådt til som ”hjælpe-kaptajn”, de gange flere ryttere end håndterbar for en kaptajn, er mødt op til motionistholdet.

Ved årets klubtur til Harzen trådte han til som kaptajn for hold 2 og havde stor andel i, at de havde en succesfuld tur.

Ivan har ligeledes flere gange været initiativtager til søndagsture ud over den normale – eksempelvis sidste års regnfulde molstur.

Han gør som ”årets rytter” sidste års rytter John Rohde selskab i klubbens ”Hall of fame”.