Århus-København 2012

Veggerby Sport & Kultur med partnere og sponsorer har relanceret Århus-København motionscykelløbet der i 2012 afvikles d. 1. september til en pris af 999 kr. per person. 

Løbet starter i Århus ved NRGI stadion og kører via Horsens, Vejle, Middelfart, Odense, henover storebæltsbroen og videre via Køge til København, hvor opløbsstedet endnu ikke er fastlagt. Ved tilmelding inden d. 1. februar 2012 tilbydes en rabat på 10%. Ved en ca. gennemsnitsfart på 27 km i timen skal man starte i Århus kl ca. 6.00 om morgenen for at ende i København lige før kl. 20.00 i følge beregningerne på motionscykelløbets hjemmeside. Se mere på http://www.aarhus-kobenhavn.dk.

Inden så længe sender vi en liste ud over diverse danske og udenlandske motionscykelløb for at undersøge hvilke løb medlemmerne er interesseret i at deltage i i 2012. Til de løb hvor interessen er størst vil vi arrangere fælles tilmelding.

I skrivende stund er der allerede stor opbakning til næste års http://www.oetztaler-radmarathon.com/ d. 26.08 og også et par tilmeldinger  til La Marmotte d. 7. juli. Gruppen til Ötztaler er afhængig af en heldig lodtrækning men jo flere personer der er i gruppen jo større er chancen for at komme med.  Gruppen består lige nu af 22 personer, dog ikke alle fra Galten CK. Du kan følge med her: http://www.meineche.dk/otztaler2012.htm og tilmelding koordineres af Ib Meineche.

Knud Erik

Yderligere information