Hærvejsløbets Cykelløb 2014

Som flere af jer nok har læst har jeg været med på Hærvejsløbet 2013 en fed oplevelse, jeg er lige nu i tænkeboks, om jeg skal side i bil eller om vi skal lave en tilmelding for Galten CK, derfor vil jeg gerne høre om der er nogen der vil være med til at lave et hold der vil prøve en unik cykeltur på ca. 270 km i DK.

Drømmen - Udfordringen - Eventyret
 Hærvejsløbets Cykelløb 2014 afholdes lørdag 28. juni 2014.
 Hærvejsløbets Cykelløb er et cykelløb langs Hærvejen fra Flensborg til Viborg.

Der er tre forskellige ruter på ca. 270, 160 og 50 km, hvor vi lægger vægt på holdkørsel. Det vil sige, at rytterne på holdet forpligter sig på hinanden og hjælper hinanden med at holde tempo, venter ved små reparationer og også meget gerne træner sammen frem mod løbet.

Der cykles på mindre befærdede asfaltveje, og vi følger vandskellet op gennem Jylland langs Hærvejen.
 Det er en meget smuk rute, som byder på storslåede naturoplevelser, udfordringer og masser af forskellige indtryk. Med andre ord bliver det et eventyr!

En forudsætning for at jeg/vi vil stå for dette er, at dem som ønsker at køre med, er indstillet på at alle kører ud sammen og kommer hjem sammen.

Jeg havde en super makker på turen som I kan se på hjemmesiden nemlig Skipper, og det er ham der stiller sig til rådighed som kaptajn på 270 turen.

Med venlig hilsen
Mikael Westergaard
 

Yderligere information