ProjektPladsTilAlle

Galten CK har tilsluttet sig projektpladstilalle

Projektet går i alt sin enkelthed ud på at stoppe krigen mellem bilister og cyklister på landevejene. Vores vision er: En landevej med plads til alle! Alle cykelklubber og foreninger kan tilmelde sig kampagnen og vise at de aktivt går ind i kampen for at stoppe krigen på landevejene. Kampagnen skal fungere som et led i forsoningen mellem cyklister og bilister, og derved skabe bedre plads på landevejene. Målet med projektet er at ændre adfærden hos de der færdes på landevejen således der bliver plads til alle! Målet skal indfries via stor fokus på problemet og gode råd om hvordan man bør agere

Læs mere om projektet her

http://projektpladstilalle.dk/

AURA Tour donation til bofællesskab

Galten CK og AURA Energi donerer kr. 10.271,00 til Bofællesskabet på Skolevej 40 i Galten.

Det var en flot dag tilbage i juni, hvor AURA Tour'en blev afholdt for første gang som afløseren til GE Tour'en. Baggrunden for ændring af løbets titel er jo etableringen af AURA Energi, som en fusion af 4 østjyske energiselskaber.

Læs mere...

M1, 2, 3, 4? Int, Tur, Dist?

Med cykelsæson 2013 er starten gået for de nye holdbeskrivelser og træningstilrettelæggelse.

Læs mere...

Årets Rytter 2014 - Erling Hansen

Efter indstilling fra klubbens medlemmer, blev Erling Hansen kåret som Årets Rytter 2014 i Galten CK. Erling har igennem flere år varetaget posten som kasserer i bestyrelsen; været formand for træningsudvalget; fungeret som Kaptajn og Træner; initiativtager til cykelskolen og meget mere. De seneste år har Erling med stor succes været koordinator for vores samarbejde med Århus Motion, hvor Erling flere gange om året, samler en trop af frivillige ryttere fra Galten CK, der assisterer Århus Motion i deres mange løbearrangementer.

Læs mere...

MTB baner i Grenå og Ebeltoft

Grenå og Ebeltoft har anlagt spændende nye MTB baner.

Læs mere...

Yderligere information