AURA Tour donation til bofællesskab

Galten CK og AURA Energi donerer kr. 10.271,00 til Bofællesskabet på Skolevej 40 i Galten.

Det var en flot dag tilbage i juni, hvor AURA Tour'en blev afholdt for første gang som afløseren til GE Tour'en. Baggrunden for ændring af løbets titel er jo etableringen af AURA Energi, som en fusion af 4 østjyske energiselskaber.

Mere end 250 motionister kørte i juni måned ud på en af de 3 ruter på henholdsvis 12, 24 og 65 kilometer. De fleste kastede sig ud i den lange rute, og alle fik en god oplevelse i det flotte landskab omkring Galten. Bagefter var der god hygge med pølser og lodtrækningspræmier på pladsen foran AURA Energi i Galten.

Torsdag den 18. september var undertegnede og klubbens nyudnævnte pressefotograf, Anne Henriksen, sammen med Flemming Høj og Mai Britt Strib fra AURA Energi, på besøg i bofællesskabet, hvor den "store check" blev afleveret til bofællesskabets 6 beboere. Beboerne var meget glade for besøget og der blev hygget om os med kaffe og kage. Vi fik en god snak om hvordan bofællesskabet fungerer i dagligdagen, og vi fik også snakket om cykling og meget meget andet. En rigtig hyggelig og i det hele taget en god oplevelse.

Beboerne i bofællesskabet har godt og grundigt diskuteret hvad donationen skal bruges til, og de har besluttet, at en del af pengene skal bruges på en togtur et eller andet sted hen. Deres umiddelbare ide er, at tage toget til Hamburg engang i december, og der besøge et julemarked og ellers forkæle sig selv lidt. Besøget i bofællesskabet og den glæde vores donation giver beboerne, var en stor oplevelse, og det gør mig som formand for Galten CK stolt over, at vi sammen med AURA Energi kan gennemføre et så godt arrangement, og at vi igennem denne donation, kan glæde nogle af vores medborgere, som i dagligdagen på mange måder har andre livsvilkår end os andre.  

Hilsen

Torben Henriksen

 

 

 

Yderligere information