Ny hjemmeside

Velkommen til en ny hjemmeside med potentiale.

På overfladen har vores hjemmeside fået et nyt look med mere luft og hurtigere overblik. Men det er i motorrummet at de største ændringer er sket.

Vi er gået fra det gamle statiske html-site til et open source Content Management System (CMS), som hedder Joomla. Det giver nogle muligheder for at nye funktionaliteter, som ensartet menustyring, søgefunktion (se toppen af siden) og et væld af spændende små features, som kan installeres og køre mere eller mindre af sig selv.

  • Medlemslogin

Vi får nu mulighed for at lave sider, som er forbeholdt medlemmerne. Fx tilbud fra vores sponsorer, tilmeldinger, afstemninger mv. Vi vil senere fremsende en vejledning til, hvordan du får det brugernavn/password. 

  • Blog funktioner

Fremover kan vi forvente blog-funktoner til bestyrelsesformanden og trænerchefen. Det skal ses som et kvikt supplement til vores nyhedsbreve.

  • Dynamisk træningskalender

Den næste større ting, som er i støbeskeen er en omlægning af vores træningsplan og et turkatalog. Det er pt. i de afsluttende faser af udviklingen.

Alt i alt håber vi at den nye hjemmeside bliver modtaget god at vores medlemmer og at vi kan bruge den aktivt i vores cykelklub.

Jan Bøllingtoft

 

Yderligere information