Galten CKs linjeløb 2012

Galten CK havde 27 ryttere til start ved klubbens linjeløbet d. 16. september. 12 deltog i supermotionistklassen, 12 i motionistplus og 3 i motionistklassen.

Det blev et spændende løb i fint vejr. For supermotionistklassen blev løbet afgjort i en spurt blandt 7-8 ryttere, hvor Christian Vaaben viste sig at være hurtigst. På anden pladsen kom Andreas Lerche og på tredjepladsen Johnny Brandt.

MotionistPlus blev vundet af Jan bøllingtoft med Finn Knudsen på andenpladsen og Preben Jessen på tredjepladsen. Motionistklassen blev vundet af Lars Andresen foran Anni Villefrance på andenpladsen og Lars Christensen på tredjepladsen. Alle deltagere viste god moral og kom fint rundt pånær den ene der måtte udgå med rygskade (Claus).

Sæsonafslutning på Porskjær

Efterfølgende blev der afholdt sæsonafslutning med pølsebord, øl og vand på Porskjær. Der var deltagelse af næsten 50 medlemmer og foruden præmieoverrækkelse til vinderne af linjeløbet og enkeltstartsmestrene fra juni måned blev Årets rytter også kåret. Finn og Lone fik hver især overrakt en rød klubmestertrøje og gavekort som vindere af henholdsvis herre og dameenkeltsstarten. 

Bill blev årets rytter 2012

Årets rytter 2012 blev Bill Dyhrberg Jensen. Bill har på trods af skader været en god kaptajn for motion 1 og 2 i år. Han har været meget aktiv i forbindelse med klubbens mange arrangementer enten som rytter eller hjælper og bidrog som hjælper ved de seneste to motionsløb i Århus som har været indtægtsgivende for klubben.

 

Stor tak til alle der bidrog til at både linjeløb og afslutning blev en god oplevelse. Billeder fra både linjeløb og afslutning er på vej.

/Knud Erik

Yderligere information