Harzen tilmelding

Det er nu du skal tilmeldes årets klubtur til Harzen 17. - 20. maj.

Som sædvanlig arrangerer vi igen i år klubtur til det bjergrige Harzen.  Et fantastisk cykelterræn,  med masser af gode bakker !

For dem som tidligere har deltaget, vil det være ”business as usual”. For dem som ikke tidligere har haft fornøjelsen, er det en god social tur, hvor vi både cykler og hygger os.

Hygge i Harzen

Rent cykelmæssigt deler vi os op i 2 eller 3 hold, hvor man selv finder ud af hvilket niveau man ønsker at køre på. Antallet af tilmeldte afgør hvor mange niveauer vi kører på. Man kan sagtens skifte fra dag til dag, hvis man synes holdet har kørt for langsomt eller hurtigt.

Holdene vil blive anført af ”lokalkendte” kaptajner, som har cyklet i området mange gange før, så vi skal nok finde rundt. Det betyder også at kaptajnerne kender de små listige steder, hvis det er det der er stemning for på holdet.  

Forplejning på cykelturene klarer man selv med ”hjemmelavede madpakker” i baglommen. Holdet finder så et passende sted i det grønne at indtage de gastronomiske fortræffeligheder. Det er også en god idé at have 5 eller 10 € med i lommen, hvis der skal købes kaffe og lagkage !

Om aftenen, når de trætte ben skal restituere, går vi normalt ud og spiser og hygger os i fælles flok.

Kørslen til Harzen og fordeling af hotelværelser vil blive koordineret i klubregi,  såfremt  der er behov for det. Hvis man allerede ved tilmelding har fundet sove- og kørekammerater, skal det selvfølgelig bare oplyses.

Vi kører fra Galten fredag morgen, og med  ca  600 km til Panoramic Hotel (www.panoramic-hotel.de)  i Bad Lauterberg, kan turen normalt gøres på 6 timer.

Fredag ved 15-tiden, lægges ud med første tur. Normalt kører vi et par timer denne dag. Lørdag og søndag starter vi ved 9-tiden og kører indtil midt eftermiddag.  På hjemrejsedagen mandag køres en kort formiddagstur. Tidsforbruget er således fastlagt, men hvor langt hver enkelt hold kører, afstemmes efter tempoet.  Hjemrejsen mandag starter omkring middagstid .

På hotellet har vi lejligheder, med et lille tekøkken.  Morgenmaden skal vi altså selv sørge for, så det er en god ide at have havregryn, brød eller lign. med. Hvis man hellere vil handle ind på stedet, findes der i Bad Lauterberg alle mulige dagligvarebutikker.

Hotelpriserne er yderst rimelige. En 2-personers lejlighed koster ca 580 kr pr nat,  en 3- personers lejlighed koster ca 640 kr pr nat og en 4- personers lejlighed ca 700 kr. pr. nat.

Kørsel er i klubregi fastsat til 600 kr. pr. person , når der er 4 personer i bilen. Aftensmaden betaler vi hver især på restauranten, men priserne er også her yderst rimelige. Samlet pris for turen anslåes til ca. 1800 kr. pr. person., men selvfølgelig varierende i forhold til hvor mange der sover på værelse sammen.

Bakkespurt i Harzen

Hvis du synes det lyder som noget for dig, skal du blot tilmelde dig til Jane Aebeløe på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   inden 1. maj. Ved tilmelding må du meget gerne oplyse,  om du har lavet aftale omkring kørsel og værelseskammerater. Du må også meget gerne oplyse, hvis du ”afviger” fra det officielle program omkring ankomst og afrejse, så vi kan tage højde for dette ved reservation af restauranter og hotelværelser. Selve betalingen af hotelværelset afregnes direkte med hotellet ved ankomsten.

Da vi får et samlet tilbud fra hotellet er tilmelding bindende. Afbud efter 1.5.13 vil således medføre opkrævning af de omkostninger de aflyste værelser medfører.

Yderligere information