Nyhedsbrev August 2013

Vi har haft en helt fantastisk sommer, og vi er kommet godt i gang efter ferien. Der har været flot deltagelse til alle vores træningsture efter sommerferien, så det er dejligt at se den store deltagelse.

Lige pludselig nærmer sæsonafslutningen sig, så vi stille og roligt skal til at planlæge efterårets og vinterens cykelaktiviteter. Som du kan læse nedenunder, så har vi et par klubaktiviteter indenfor den næste måneds tid, som jeg håber du vælger at deltage i.

Denne gang er der 6 punkter, som jeg gerne vil gøre dig opmærksom på, nemlig:

  1. Klubmesterskab – linjeløb søndag den 8. september
  2. Sæsonafslutning 2103 – søndag den 29. september
  3. Kåring af Årets rytter
  4. Indoor Cycling - medlemstilbud
  5. Frokosttur den 18. august
  6. Vintersæson?

God læselyst.

1. Klubmesterskab – linjeløb søndag den 8. september

Så er det lige op over. Vi skal have kåret årets klubmestre i Linjeløb. Jeg håber du har lyst til at deltage, uanset om du mener du har mulighed for at vinde eller ej.

Husk:

En cykelrytters værste modstander er én selv, så tør du tage konkurrencen op med dig selv?

Jeg håber du svarer ja og udfordrer dig selv!

Kig godt efter på vores hjemmeside og i din mailboks, så kan du finde information om arrangementet og tilmelding. Hvis du ikke ønsker at deltage, så er der brug for nogle hjælpere, eller kom blot og vær med til at gøre dagen lidt festlig. Jeg regner med at se dig til arrangementet den 8. september.

2. Sæsonafslutning 2013 – søndag den 29. september

Eventudvalget er ved at planlægge vores afslutning på sommersæsonen, så book allerede nu din kalender til søndag den 29. september. Af forskellige årsager, kan vi forvente rigtigt godt vejr den dag. Efter vores ordinære træningsture, med de sædvanlige 4 hold, samles vi kl. 12.00 på Porskjær, hvor vi får lidt godt at spise og drikke m.m.

3. Kåring af Årets Rytter

Det er traditionen, at vi kårer Årets Rytter i forbindelse med sæsonafslutning. Hidtil har det været bestyrelsen der har indstillet og valgt Årets Rytter. Nu vil vi gerne have dig involveret.

Kig dig godt omkring og se, om der er en eller flere af dine klubmedlemmer, der af en eller grund anden fortjener at blive kåret til Årets Rytter. Det eneste du skal gøre er at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indstille dit klubmedlem. Du skal skrive vedkommendes navn og komme med en begrundelse for, at vedkommende fortjener at blive Årets Rytter.

Bestyrelsen vil kigge alle indstillinger igennem, og derefter træffe det endelig valg. Årets Rytter vil blive fejret i forbindelse med Sæsonafslutning 2013 den 29. september.

4. Indoor Cycling - medlemstilbud

Vi har modtaget 2 tilbud om at dyrke Indoor Cycling i løbet af efterår/vinteren 2013/14. Du kan her hvilke 2 tilbud det drejer sig om:

Vi har fra klubbens side ingen foretrukne samarbejdspartnere på dette område, så det er fuldstændigt op til dig, at vælge det du synes bedst om.

5. Frokosttur den 18. august

Den 18. august var der 41 klubmedlemmer der havde benyttet chancen til at deltage i en hyggelig frokosttur til Sønder Ege i Ry. Vejrudsigten var ikke speciel lovende, men trods det, havde vi faktisk fint vejr på hele turen, og vi kom alle til Ry - pæne, rene og tørre.

Preben Jessen havde igen i år valgt at betale medlemmernes egenbetaling på kr. 50,00, så på alle deltagernes og klubbens vegne vil jeg sige

STOR TAK TIL

Preben Jessen – Skovby Autoværksted og SAV Biler.

6. Vintersæson?

Nu hvor sommersæsonen lige så stille er ved at rinde ud, skal vi til at planlægge den kommende vintersæson. Bestyrelsen og de forskellige udvalg er så småt i gang med at planlægge, hvilke aktiviteter vi fra klubbens side vi arrangere i løbet af vinteren. Det vil vi naturligvis informere dig mere præcist om, når de aktuelle planer foreligger. Hvis du sidder med nogle ideer eller ønsker til, hvad vi kunne tage op på en klubaften i løbet af efteråret/vinteren, så er du meget velkommen til at komme med dine forslag. Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så kigger vi på det.

Men allerede nu, kan du se på vores hjemmeside under Aktivitetskalender 2013 se, at der er planlagt 2 klubaftener. Afprøvning af nyt cykeltøj og en gløggaften, hvor vi også vil arrangere et spændende cykelrelateret foredrag. Vi vil snart komme tilbage med mere information om afprøvning af nyt cykeltøj.

Cykelmæssigt fortsætter vi med formelle Kaptajner/trænere på vores træningsture søndage indtil ultimo oktober. Hold øje med mere information på vores hjemmeside.

Venlig hilsen

Torben Henriksen

Yderligere information