Nyhedsbrev April 2014

Så kom vi i gang med sommersæsonen. Der har været stort fremmøde til alle vores træningsture, og i store træk har vejret været med os. Den seneste uge har vejret været ganske forrygende, så der har fremmødet været meget stort. Det har været et flot syn at se så mange GCK ryttere cykle afsted i vores nye og flotte cykeltøj.

Vi har fået konstitueret en ny bestyrelse, og vi er alle trukket i arbejdstøjet. Eventudvalget er godt i gang med at planlægge vores klubaktiviteter her før sommerferien, så vi satser på, at vi får planlagt og gennemført nogle gode aktiviteter, med stor deltagelse og opbakning fra din side. I dette nyhedsbrev er der kun nogle enkelte ting jeg vil uddybe. 

  1. Status på cykeltøj
  2. Kommende klubaktiviteter
  3. CO2 patroner fra Fri BikeShop

God læselyst.

1. Status på cykeltøj.

Der var næste 120 medlemmer der købte nyt cykeltøj. Set i lyset af de mange bestillinger og de mange pakker tøj, er logistikken foregået stort set smertefrit. Der har været lidt bytteri frem og tilbage, så lige nu er der kun et par medlemmer der har et udestående.

Karsten Kjær Andersen er blevet formand for Tøjudvalget, og vil fremadrettet være ansvarlig for håndteringen af vores klubtøj. I løbet af meget kort tid, vil vi begynde at sælge fra vores mindre lager hos Giordana. I første omgang er det udelukkende nye medlemmer der kan købe, d.v.s. det er de af jer der er kommet til klubben, EFTER at vi havde vores bestillingsrunde sidste efterår. Hvis du er en af dem, så skal vi nok rette henvendelsen direkte til dig. Skulle der blive tøj tilovers fra Giordanas lager, vil det blive sat til salg hurtigst muligt for øvrige medlemmer.

Vi planlægger en ny større bestillingsrunde i slutningen af maj, hvor det bliver muligt at bestille sommertøj og vintertøj. Målet er at vi kan have det leveret i slutningen af juli eller primo august.

Udlevering af strømper og handsker er genoptaget, så hvis du ikke har hentet det endnu, er de klar hos Fri BikeShop Galten til at udlevere dine strømper og handsker. Husk din ordreseddel. Kan du ikke finde den, kan du skrive til mig, så får du tilsendt den engang til.

2. Kommende klubaktiviteter

Vi har mange aktiviteter her i foråret, så det er bare om at få dem planlagt i kalenderen.

29. maj: Danmarks Højeste. Klubben betaler deltagerafgiften til denne fælles klubtur, så det er bare at tage udfordringen op. Det bliver en kanon tur. Tilmelding og mere information kommer snart på vores hjemmeside.

Ansvarlig: Jan Bøgsted.

3. juni: Klubmesterskab i enkeltstart.

Ansvarlig: Mette T. Østergaard.

6. – 9. juni: Vores fælles sociale- og træningstur til Harzen. Tilmelding er allerede på vores hjemmeside.

Ansvarlig: Jane og Ryan Thomsen.

22. juni: Aura- Touren afholdes i samarbejde mellem AURA Energi og Galten CK.

Ansvarlig: Knud-Erik Hilding Hamann.

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil være med til at hjælpe, så tag fat i den ansvarlige for arrangementet og meld dig under fanerne.

3. CO2 patroner fra Fri BikeShop Galten

Så har Fri BikeShop Galten igen mulighed for at levere CO2 patroner til en meget attraktiv pris.

10 stk. for kr. 100,00. Det er vist vær at køre efter.

Endelig skulle jeg hilse fra Søren og sige, at alle bestilte varer er kommet, så det er klar til udlevering i butikken.

Mange hilsener

Torben Henriksen

 

Yderligere information