Tilmelding: Galten CK's Klubmesterskab i enkeltstart tirsdag d. 3. juni kl. 18.00

Vi starter ved den tidligere Brugsforretning og kører ud mod Smedeskovvej og videre rundt. En omgang er på 13,5km, mændene kører to omgange og kvinderne en enkelt. Rytterne starter med 1 min. mellemrum og der er aldershandicap ifølge DCU's regler.

Men aftenen er ikke kun for de aktive ryttere. Det er en hyggelig aften med gratis grillpølser, vand og øl og en masse socialt fællesskab for alle klubbens medlemmer, også dem der kun kommer for at heppe.

Der er præmier til de tre bedst placerede mænd og kvinder, men samtidig trækkes der blandt alle deltagere lod om forskellige præmier. Så der kan også være et økonomisk incitament til at deltage!

Har du lyst til at deltage i klubmesterskabet i enkeltstart, skal du sende en mail til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du mulighed og lyst for at hjælpe, må du meget gerne sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sidste tilmelding til enkeltstarten er søndag d. 1.juni kl 16 til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle deltagere skal på løbsdagen møde op i startområdet kl. 17.50, så udlevering af numre og startrækkefølge kan forløbe uden de store forsinkelser. Startlisten vil være på klubbens hjemmeside senest tirsdag d. 3. juni.

Der opfordres til at alle med klubtøj at bære dette under løbet.

Yderligere information