Nyhedsbrev Maj 2014

Bortset fra nogle enkle perioder med regnvejr, så har vejret været rigtigt godt i den sidste måneds tid. Vi har oplevet flere aftener, der til forveksling lignede sommer. Rigtig mange medlemmer har mødt trofast op og det er 4 store hold der tirsdag, torsdag og søndag triller ud på landevejene. Det jeg hører fra de forskellige Trænere og Kaptajner er, at den generelle form blandt rytterne er god, og at humøret er højt på træningsturene.

De næsteinden vi i klubben holder sommerferie i juli måned, byder på en række spændende aktiviteter, så jeg håber på stor opbakning til de enkelte aktiviteter. Status på de enkelte aktiviteter er beskrevet mere indgående længere nede.

I dette nyhedsbrev har jeg valgt at skrive om følgende emner:

  1. Danmarks Højeste 29. maj
  2. Klubmesterskab i Enkelstart 3. juni
  3. Tur til Harzen 6. – 9. juni
  4. AURA Touren 22. juni
  5. Næste tøjrunde
  6. E-mailadresser
  7. Zonepunktet

God læselyst.

1. Danmarks Højeste 29. maj

Sidste udkald - du kan nå det endnu!

Hvis du vil tilmelde dig igennem Galten CK, og derved få betalt din deltagelse, er tilmeldingsfristen søndag den 25. maj til Jan Bøgsted. Gå ind på vores hjemmeside og tilmeld dig.

Til orientering, så er der IKKE, som tidligere skrevet, massage efter turen.

Status på antal tilmeldte kendes ikke i skrivende stund, men Jan Bøgsted vil snarest komme med mere information om de praktiske ting omkring løbet.

2. Klubmesterskab i enkeltstart 3. juni

Uanset om du deltager i klubmesterskabet i enkeltstart som rytter, hjælper eller som tilskuer, så kan du se frem til en hyggelig og spændende aften sammen med dine klubkammerater.

Der er allerede nu fin tilslutning, så det er bare om at tilmelde dig så hurtigt som muligt.

Sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , og fortæl om du deltager i selve løbet eller du vil hjælpe til. Sidste tilmelding er søndag den 1. juni.

Zonepunktet sponsorerer GRATIS BEN-MASSAGE i forbindelse med løbet. Heidi kommer med briksen og det gode humør, så når du kommer i mål, er der mulighed for en hurtig omgang massage. BEN-MASSAGE!

3. Tur til Harzen 6. – 9. juni

32 klubmedlemmer inkl. nogle koner, har tilmeldt sig årets trænings- og sociale tur til Harzen. Vi glæder os til turen og gensynet med den fine natur, de gode bakker og veje i Harzen, og naturligvis også til ”gensynet” med en god tysk wienerschnitzel.

Deltagernes navne kan ses på klubbens hjemmeside.

4. AURA Touren 22. juni

Arbejdsgruppen omkring AURA Touren har været i gang i lang tid, og der arbejdes på højtryk på at planlægge løbet der afholdes søndag den 22. juni. Da det er en ordinær træningsdag i Galten CK, bliver vores træningsture denne dag aflyst, så vi regner med og håber på stor deltagelse fra vores egen klub.

5. Næste tøjrunde

Næste ordinære bestillingsrunde for vores cykeltøj er planlagt til onsdag den 18. juni. Det bliver sikkert på Porskjær, men det skal du nok få mere at vide om.

I denne omgang får du mulighed for at bestille samme sortiment som du kunne i efteråret 2013, og udover dette, kan du denne gang også bestille vintertøj.
Du kan denne gang bestille lange vinterbukser og vinterjakke. I henholdsvis herre og damemodel.

Kvaliteten for vintertøj er den kvalitet der hedder SPORT, d.v.s. samme kvalitet som f.eks. vores langærmede trøje, overgangsjakke og vindvest. Leverancen forventet medio september 2014, men som skrevet, så kommer der mere information meget snart.

6. E-mailadresser

Der er et stort administrativt arbejde i klubben, bl.a. med hensyn til at holde medlemslisten opdateret med f.eks. E-mailadresser.

Den primære vej til at opdatere dine ”stamoplysninger”, f.eks. E-mailadresse, er at du logger dig på vores hjemmeside, går nederst på siden, klikker på Rediger profil, og på den måde kommer ind hvor du kan redigere dine oplysninger.

Jeg vil opfordre dig til at gå ind og kontrollere , om alle dine oplysninger er korrekte. Vi tager engang imellem et udtræk fra vores hjemmeside, som vi bl.a. bruger når jeg udsender nyhedsbreve m.m. Hvis du er i tvivl om din adgangskode. Skal du sende mail til Ryan - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så får du tilsendt en ny adgangskode.

7. Zonepunktet

Som det er skrevet tidligere i dette nyhedsbrev, så stiller Heidi fra Zonepunktet op til vores enkeltstart og sponsorerer en gang gratis massage.
Jeg vil lige benytte lejligheden for at nævne, at du gennem dit medlemskab i Galten CK, har mulighed for at benytte rabatordningen med Zonepunktet. Der er aftalt specialpriser, så det er muligt at få massage eller zoneterapi til billige priser. Tjek vores hjemmeside for priseksempler. 
Bookning af tid sker direkte til Heidi på tlf. 2548 4805.

 

Mange hilsener

Torben Henriksen

 

Yderligere information