Varm klubtur til Harzen

32 medlemmer fra GCK havde valgt at tilbringe Pinseferien i Harzen sammen med ligesindede cykeltosser, og alle fik en dejlig varm oplevelse.

Tyskland viste sig fra sin absolut milde og varme side, og mange varmerekorder blev slået den week-end. Søndag viste min Garmin max. temperatur på 35 gr, og hele søndag eftermiddag lå den over 30 grader. Så vandflaskerne blev hurtigt tømt og man måtte fylde op ved enhver given lejlighed.

 

Som sædvanligt var vi opdelt i 3 hold og kaptajnerne i skikkelse af Michael Vestergaard, Dennis Bay, Torben Henriksen og Michael Høegh sørgede for god stemning og stejle bakker. Og selv om Michael V. fik lidt problemer med sygdom, forhindrede det ham ikke i at følge holdet søndag med følgebil. Så en kæmpe tak til alle kaptajner for engagement og nogle gode ture.

Efter cykelturene blev der hygget, og det sociale samvær er en vigtig del af turen. Flere ægtefæller var med, og de fik shoppet og brugt Visa-kortene flittigt. Så mange mænd havde den absolut bedste tur søndag, hvor alle butikker var lukkede !

Der ligger masser af billeder på FaceBook, men for de medlemmer som ikke dyrker det sociale netværk skal der lige vedlægges et par stemningsbilleder.

Tak til alle for en dejlig tur.

Jane og Ryan

 

Yderligere information