Nyhedsbrev Januar 2015

Vinteren er forsat over os, men lige så stille bliver dagene længere og lysere. Arbejdet i klubben er startet op for alvor, så vi igen kan være sikre på, at vi får en god, sjov og spændende cykelsæson i Galten CK. Bestyrelsen og Træningsudvalget har været i arbejdstøjet, og der er bl.a. 2 meget spændende foredrag på plakaten indenfor den næste måneds tid. Der er også en del praktisk information om vores sæsonstart m.m., og endelig er der også en lille artikel til inspiration til dig, hvis du står og mangler et træningsmål i 2015.

God læselyst.

  1. Foredrag: Rolf Søren besøger Galten CK
  2. Foredrag: Hvordan træner de professionelle?
  3. Kickoff 2015 for Trænere og Kaptajner
  4. Generalforsamling og Sommerstart 2015
  5. Træningsudvalget 2015
  6. Inspiration til sæson 2015

1. Foredrag: Rolf Sørensen besøger Galten CK

Det er lykkedes os at aftale et klubbesøg med Rolf Sørensen – nærmere præsentation er vist overflødig. Rolf Søren besøger Galten CK onsdag den 25. februar 2015 kl. 19:00 på Klank Efterskole. Rolf Sørensen vil fortælle om sine oplevelser i Tour De France – både foran og bagved kameraet. Arbejdet med planlægningen af arrangementet er stort set færdigt og du kan se i medsendte ”reklame”, læse lidt mere om arrangementet og hvordan du køber billetter.

Af hensyn til økonomien i arrangementet, koster det det symbolske beløb af kr. 50,00 at komme ind, hvis du på forhånd køber billetten hos Fri BikeShop i Galten, eller indbetale pengene som beskrevet på vores hjemmeside. Du skal naturligvis være velkommen til at tage familien med, og du må også meget gerne tage venner og naboer med. Der er tale om et åbent arrangement, men da vi gerne vil give dig og din familie et lille forspring, venter vi en uge med at invitere alle andre, så det er bare om at få købt nogle billetter. Der er et begrænset antal.

Vi vil også invitere de andre cykelklubber i Galten og i omegnen af Galten, og endelig vil vi også invitere vores sponsorer. Læs lidt mere om arrangementet i medsendte ”reklame”, som du i øvrigt kan se rundt omkring i Galten den kommende tid.

Vi håber, at der bliver stor tilslutning til arrangementet.

2. Foredrag: Hvordan træner de professionelle?

Hvordan træner de professionelle cykelryttere? Et rigtigt godt spørgsmål, og det ønsker Træningsudvalget, at du skal have mulighed for at få besvaret. Phil Mansfield kommer den 19. februar kl 19:00, og fortæller os om, hvordan den moderne træning inden for cykeleliten foregår.

Phil Manfield er ejer af Manfield Sport Institut i Assentoft, og han træner idrætsudøvere indenfor flere idrætsgrene, bl.a. triatlon, løb og cykling. Han træner bl.a. nogle af de bedste Danske MTB og landevejs rytter.

Klik her for artikel

Vi har ikke helt på plads m.h.t. lokaler til arrangementet, men det bliver i Galten eller omegn, men tilmelding dig allerede nu, ved at sende en mail til Dennis G. Bay Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nærmere information om lokalitet kommer ud meget snart.

3. Kickoff 2015 for Trænere og Kaptajner

Lørdag den 7. marts starter sæsonen for klubbens Trænere og Kaptajner. Vi starter kl. 9:00 og slutter kl. 15:00. Dagen er afsat til bl.a. lidt opfriskning af træningsmæssig teori, såsom intervaltræning, anvendelse af pulsmålere og pulszoner m.m., planlægning af forårets træningsmæssige aktiviteter og om eftermiddagen praktiske øvelser i bl.a. intervaltræning m.m.

Dagen kommer til at forløbe i store træk som tidligere år med morgenkaffe kl. 9:00; med efterfølgende afholdelse af Generalforsamlingen; lidt information fra Træningsudvalget om den nye sæson; det traditionelle foto af alle og så skal vi ud at cykle vores første fælles træningstur. Vi slutter med lidt godt at spise, når de enkelte hold er kommet tilbage til Porskjær.

Så læg allerede nu dette arrangement ind i din kalender.

4. Generalforsamling og Sommerstart 2015

Vi kan allerede nu annoncere, at vores årlige Generelforsamling og Sommerstart finder sted søndag den 29. marts kl. 9:00 på Porskjær. Indkaldelse til generalforsamling og udsendelse af regnskab for 2014, budgetforslag til 2015 m.m. bliver udsendt i starten af marts måned.

Dagen kommer til at forløbe i store træk som tidligere år med morgenkaffe kl. 9:00; med efterfølgende afholdelse af Generalforsamlingen; lidt information fra Træningsudvalget om den nye sæson; det traditionelle foto af alle og så skal vi ud at cykle vores første fælles træningstur. Vi slutter med lidt godt at spise, når de enkelte hold er kommet tilbage til Porskjær.

Så læg allerede nu dette arrangement ind i din kalender.

5. Træningsudvalget 2015

Ivan Bomholt valgte i efteråret at stoppe som formand for Træningsudvalget efter et par år ved roret, så vi har været på arbejde for at finde en ny formand. Samtidig har vi også sammensat en ny bemanding til de resterende opgaver i Træningsudvalget. Træningsudvalget er i på mange måder det udvalg, der sørger for den ”daglige drift” i klubben, d.v.s., hvornår og hvordan skal der trænes i klubben; rekruttering og uddannelse af Trænere og Kaptajner; opdatering af diverse trænings- og adfærdsmæssige informationer på hjemmesiden; vedligeholdelse af klubbens Håndbog for Kaptajner og Trænere og meget andet.

I 2015 kommer Træningsudvalget til at se således ud.

Formand:  Michael Schriver
GCK’s hjemmeside: Jan Bøllingtoft
Teamleder M1: Bill Dyhrberg
Teamleder M2: Dennis Bay
Teamleder M3: Torben Henriksen
Teamleder M4: Michael Høegh
Specialtræning: Dennis Bay, Michael Schriver og Torben Henriksen
Alt det andet: Ivan Bomholt

Lige nu drøfter Træningsudvalget planerne for den kommende sæson, og hvordan vi bedst muligt får struktureret og gennemføret vores træningsaktiviteter i 2015. Så snart der foreligger mere konkret information, vil det blive offentliggjort i de kommende nyhedsbreve.

Vi har nogenlunde bemandingen på plads m.h.t. Trænere og Kaptajner i 2015, men vi kan altid bruge flere kræfter, der har lyst til at yde et bidrag på klubbens daglige træningsture. Så hvis du gerne vil prøve kræfter med Kaptajnrollen og på lidt længere sigt Trænerrollen, og dermed også indgå i en ny, lærerrig og udfordrende sammenhæng i Galten CK, så sig endelig til. Tag kontakt til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så kan det jo være at du bliver overbevist om at det er noget for dig.

Her i foråret starter Finn Blaavand og Karsten Hansen for alvor op som Kaptajner, og Henrik Aa. Olsen har også sagt ja til at træde ind i rollen som Kaptajn her i foråret, så det er rigtigt godt. Alle 3 skal på Kaptajnuddannelse i DCU regi den 10. – 11. april, så det er 3 veluddannede Kaptajner I kommer til at møde på de forskellige hold.

Sidst men ikke mindst, så har Bjørn Pallesen sagt ja til at prøve kræfter med M1 som Kaptajn, så også velkommen til Bjørn.

6. Inspiration til sæson 2015

Som inspiration til den kommende sæson, og måske inspiration til at tage en tur til Schweiz, er der sammen med dette Nyhedsbrev, udsendt et separat dokument, der beskriver den oplevelse Finn Knudsen og undertegnede havde, da vi i 2014 deltog i Alpenbrevet i de Schweiziske bjerge.

Det er jo fortsat vinter, men det er nu det er vigtigt at du sætter dig nye mål for den kommende sæson, så motivationen kan indfinde sig igen for alvor. Det kunne jo være, at et mål om at deltage i et udenlandsk eller indenlandsk motionsløb kunne være det der igen for alvor får dig ud på landevejen.

Mange hilsener

Torben Henriksen

 

Yderligere information