Klub tur til Mols

Søndag 31 Maj er der planlagt at der skal være en lang tur, den går i år  til Mols bjerge.

Naturen i Mols Bjerge er fantastisk flot og de fleste steder er der udsigt til vandet og terrænet er meget kuperet, mindst lige så meget som vi kender det fra vores egen omgivelser.

To ting afgør om turen bliver afviklet:

  • Turen vil ikke blive afviklet hvis der er udsigt til det vi vil kalde heldagsregn (vedvarende regn) I tilfælde af vedvarende regn vil der være kørsel på normale vilkår fra hallen,  derimod er udsigt til en byge ikke nogen forhindring for turen. Afgørelsen på vejr situationen vil blive truffet lørdag eftermiddag via mail til de tilmeldte
  • Den anden forudsætning for gennemførelse af turen er at der minimum er 8 deltagere

Af hensyn til koordinering og information bedes du tilmelde dig til fgl mail adresse: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er flere muligheder for deltagelse

  1. Start og slut fra hallen, Start kl 8.00, ca 200 km
  2. Start og slut lige udenfor Rønde kl 10.00  (Bregnet kirke parkeringsplads)  ca 90 km rundt på Mols (du skal selv sørge for at komme til/fra mødestedet Bregnet kirke parkeringsplads, aftal evt samkørsel med andre)
  3. En kombination af at du kan få transport enten ud eller hjem, i så fald vil turen være ca 150 km

Forplejning? Gode ideer modtages gerne, men ellers fyld lommerne og vi vil få muligheden ved at gøre holdt ved en bager  på vejen

Hvis der er deltagere nok, overvejer vi at dele i to hold

Tempo på turen nok være lidt lavere end normalt pga distancen

Links til turen:

Mvh
Ivan Bomholt
 
 

Yderligere information