Pastype - Linjeløb med individuelle opgaver
BeskrivelseRytterne kører et cykelløb med samlet star - helst på en rundstrækning på ca. 7-10 km. Der køres et par omgange i alt ca. 20-30 km.

Inden start får hver enkelt rytter en bunden opgave, som han/hun skal forsøge at løse undervejs. Opgaverne skal helst være fordelt, så de holder flest mulige ryttere inde i løbet, så længe som muligt. Det gælder altså om i et vist omfang at stække de stærkeste ved at give dem særlige opgaver. Rytterne må ikke kende hinandens opgaver. Nogle rytter kan godt have fælles opgaver, som de så færst må diskutere, når starten er gået.

Løbet bør ligge på en fredfyldt rute, da der næsten altid går vild sport i den. Understreg at alle skal passe på og vise hensyn.
VariationVariationen vil som regel ligge i opgaverne. Eksempeler på opgaver: Vinde løbet, Spurtpoint, Bakkepoint, Trække for andre. Holdopdeling.
KaptajnrolleLøbet kræver en del af kaptajnen. Han skal kende sine ryttere, og han skal derudover forsøge at fordele opgaverne, så løbet bliver sjovt og udfordrende for flest muligt. Kaptajnen kan eventuelt fordele opgaverne, mens rytterne kører en opvarmningsrunde. Kaptajen kan godt selv køre med - med eller uden bunden opgave.
Deltagere 14 - 30
Sekvens 500

Yderligere information