Galten CK  
 

 

Nyheder Galten CK - 2007:

20-11-2007

Chris Anker indtog Galten!

Et sted mellem 40 og 50 personer var mødt frem til Galten CK’s første klubaften, hvor CSC rytteren Chris Anker Sørensen (med en fortid i Hammel CK) holdt foredrag – og de fremmødte blev absolut ikke snydt.

En veloplagt Chris forstod, at holde hele sit publikum fanget i 2 timer, hvor han kom langt omkring inden for cykelverden.

Chris fortalte om sin start som ungdomsrytter i Hammel CK efter en mindre vellykket fodboldkarriere. Gennem ungdomsårene blev det til mange flotte resultater.

Rædselssæsonen 2003 med: kyssesyge, lungebetændelse, salmonella forgiftning og meget mere fulgte efter. Herefter 2006 sæsonen, hvor det lykkes Chris Anker at få en kontrakt med CSC trods en sæson med skader og brækket hånd.

Første møde med CSC ved overlevelsesturen i december 2006 i Sydafrika og de oplevelser han havde her – her under hvor meget man var villig til at gøre for en cola, når man var træt og sulten.

Her lidt om frustrationen i forbindelse med de manglende løbsdage først på sæsonen, efterfulgt af fortællingen om det spanske løb med det helt vilde uvejr/regnvejr.

Herefter om succesen på Mount Ventoux efterfulgt af en nedtur dagen efter i forbindelse med et grimt styrt, hvor efter han måtte udgå.

Efter følgende fulgte beretningen fra det succesrige Deutschland Tour, hvor Chris kørte sit livs enkeltstart med en samlet 6 plads til følge, samt CSC’s holdløb, sammen med: Jullich, Voigt og lokomotivet Cancellara.

Sidst på sæsonen deltagelse i det 3 uger lange Vuelta Espana, som var sindssygt hårdt og med en konstant træthed. Fritid med masser af: film, serier og bøger.

Træningslejren i Canada, samt træningsmetoder blev gennemgået.

CSC antidoping program – Chris har gennemgået 30 tests i år.

Her efter masser af spørgsmål fra deltagerne omkring: doping, træning, kost, fedtprocent (Chris’s er 4%), udstyr og meget mere.

Efter 2 timer kunne alle få lov at hilse på Chris, samt få en autograf med hjem.

Chris Anker som foredragsholder kan anbefales på det kraftigste, Chris forstod at fremfører stoffet med humor, selvironi, uhøjtideligt og med svar uden ”omsvøb”. Hvad kan det ikke blive til, når Chris har endnu flere professionelle sæsoner!  

Tak til Chris!


af Ib Meineche (GCK)