Nyheder Galten CK - 2008:

07-02-2008

Opkrævning på cykeltøj på vej

Fakturaer på det bestilte cykeltøj er i disse dage på vej ud til de enkelte medlemmer. Det har været en større opgave, at få alle de løse ender på plads: hvad kunne Konggaard leverer og i hvilken kvalitet. Klubben opnåede på grund af det store indkøb nogle fordelagtige priser på cykeltøjet – disse priser er kommet medlemmerne til gode fuldt ud. Efter adskillige timers forbrug med sved på overlæben, er det lykkes Jan, at få styr på disse ting. Vi har faktureret 60 ordrer med specifikation af: tøjet, kvalitet, størrelse, antal og pris.

Det er vigtigt, at du gemmer fakturaen til den dag, hvor cykeltøjet udleveres – fakturaen skal benyttes til at sikrer, at du får udleveret det rigtige cykeltøj.  

Ved betalingen bedes du venligst oplyse dit medlemsnr på indbetalingen – beløbet bedes betalt, således det er registreret på vores konto 1. marts 2008 ((regnr: 6114: konto 0001807788).  

Det er vigtigt, at du betaler inden forfald, da klubben har absolut ingen avance på tøjet. Ud over indbetalingerne fra medlemmerne, lægger klubben kr 25.000 oven i, som hovedsageligt dækker de rabatter/tilskud klubben har givet på tøjet.  

Manglende betalinger fra medlemmerne vil dræne klubbens likviditet – og derved reducerer klubbens handlefrihed kraftigt (kaptajnkursus, sæsonopstart m.m.) – så derfor BETAL TIL TIDEN

Ib Meineche