Nyheder Galten CK - 2008:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

08-06-2008

Mossø Rundt - din favorit

Klubmesterskaberne ”Mossø Rundt 2008” – enkelstart – bliver rigtig spændende. Der er aldrig tidligere blevet afklaret, hvem der er den hurtigste alene mod uret på en 28.8 km rundstrækning.  

Du skal selvfølgelig selv deltage – kan du ikke vinde, så har du i hvert fald en referencetid du kan måle dig i mod, når enkelstarten køres igen til næste år.  

Som tidligere nævnt, så er en åbenlys vinder hos herrerne svær at udpege, men der er dog en række favoritter:  

Lars Waltoft – vores nye medlem fra Lading, som så sent som i Århus Rundt viste sig som den hurtigste GCK rytter med en placering som nr 29 på 115 km med et gennemsnit på 37 km/t .  

Claus ”Fod” Nielsen – røg for nyligt i asfalten under et licensløb i Randers og pådrog sig hjernerystelse og beskadigelse af ryggen, der kræver han skal gå med korset i 3 måneder – samt 2 ugers sygemelding. Men Claus har allerede meldt sig parat til enkelstarten – og Claus gør ikke noget halvt – hvad enten det gælder udstyr, træning eller styrt!  

”Skipper” er en af klubbens seje ”tonser”, der kan fortsætte i en uendelighed i et højt tempo – i øvrigt sammen med Kaare der ikke stiller op i år, da han er taget til Norge for at køre Styrkeprøvet. Skipper har siden i vinters tabt en del kilo gennem kostomlægning og hård træning – til juli venter ” La Marmotte ” i Frankrig!  

Jimmy Jakobsen – kører H40 licens i Hammel CK, hvilke må medføre, at han tælles med blandt favoritterne, da de kræver en hel del kilometer i benene, at køre med i licensløb.  

John Rohde – klubbens gode gamle veteran på 70 år, som kørte A-rytter før de fleste af klubbens medlemmer endnu var født. Med 14 minutters reduktion er John er seriøs kandidat til titlen, da han endnu kan give den en skalle!  

Måske skal vinderen findes et helt andet sted – måske er der én der underspiller sin rolle og ender med at tage ”rø….” på alle favoritterne, specielt hvis det lykkes, at lægge favoritværdighedens tunge åg over på en eller flere af ovenstående!  

Deltag selv i dysten ved at sende en mail til: info@galtenck.dk - vi griller og får en vand efterfølgende!

Se ruten her

Stem på din favorit nederst på denne side! 
  .