Nyheder Galten CK - 2008:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

08-06-2008

Fra juni nyhedsmail
Mossø Rundt - enkeltstart
Med fotografering og grill

Torsdag d. 19. juni afholder Galten CK klubmesterskaber i enkelstart omkring Mossø. Ruten er på 28,8 km højre om Mossø. Jeg håber rigtig mange vil deltage i enkelstarten rundt om søen vel vidende, at de lige som undertegnede, ingen chancer har for at komme helt til tops. De hurtigste vil sikkert gennemføre på under én time, mens andre vil være tættere på to timer. 

Umiddelbart vil en yngre rytter have en klar fordel i sådan et løb – for at kompensere for dette, har vi ud fra DCU’s tabeller beregnet handicap i forhold til alderen. I nedenstående tabel vises, hvor meget der vil blive trukket fra din tid – og gælder for både mænd og kvinder.

Alder                            Minutter     

19-34                           0               
35-42                           1               
43-49                           2               
50-55                           3               
56-60                           4               
61-65                           6                                
66-69                           10             
over 70                         14  

Umiddelbart vil jeg pege på følgende favoritter:

John Rohde - 14 min. reduktion
Jimmy Jakobsen - 2 min. reduktion.
Claus "Fod" Nielsen - 0 min. reduktion
Jørgen "Skipper" Christensen - 2 min. reduktion
Lars Waltoft - 0 min. reduktion
Jane Abeløe Thomsen - 1 min. reduktion

Hvorfor så deltage, når man ingen chance har for at vinde? – det er lige som alle andre motionsløb, hvis man kun kommer for at vinde, så vil chancen for at vinde være næsten lige så mikroskopisk som, at vinde en større lottogevinst. I stedet får du mulighed for, at udfordre dig selv og få en håndfast vurdering af din nuværende form. Du kan jo lige som undertegnede og mange motionsryttere altid gardere dig i forvejen med en god eller mindre god undskyldning: benene er ikke på toppen for tiden, det blæser for meget, det blæser for lidt, det er for varmt, det er ikke varmt nok, gearene fungerede ikke, kæden faldt af, punktering, der er for mange bakker, ruten er for flad til mig, jeg kørte forkert, jeg har siddesår, jeg har lige været syg og mange flere undskyldninger.

Tilbage i mål er der god lejlighed til, at drøfte præstationerne med de andre deltagere over en grill-pølse og en vand.  

Alle deltagere fotograferes på de sidste meter på vej mod mållinien – billederne vil efterfølgende blive vist på hjemmesiden.  

Arrangementet start kl 18:00 og den sidste rytter sendes af sted senest kl 20:00. Start og mål er ved Mossø lige efter Gl. Ry på rastepladsen, hvor åen passerer under vejen!  

Tilmeld dig på mail: info@galtenck.dk   

Ib Meineche

      
  .