Nyheder Galten CK - 2008:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

08-06-2008

Store Cykeldag - Paris tur/retur

Omkring 130 deltagere var mødt frem til Store Cykeldag i Galten for, at deltage på den 23 km lange rute omkring Galten. Vejret viste sig fra den helt fantastiske side med omkring 24 grader og sol, da deltagerne begav sig ud på ruten med start fra Galten hallen.

Allerede kort efter start bød ruten på den første udfordring for mange af deltagerne, da bakken op mod Skovby på Smedeskovvej skulle forceres – den blev dog klaret i flot stil af alle. Midtvejs på bakken blev man også ”reddet” af, at man svingede til venstre mod Wedelslund og Sjelle.I Sjelle by havde deltagerne dagens hårdeste udfordring ad Voldbyvej, så gik pænt op ad et stykke tid – havde deltagerne ikke allerede fået sved på panden og pulsen op, så kom det nu!  

Herefter var det knap så udfordrende med stigninger – men det var det vist også nogle der var glade for. Deltagerne blev hurtigt spredt ud i mange mindre grupper, hvor man fandt sammen afhængig af, hvor hurtigt man cyklede.  

Tilbage ved hallen havde Galten Knallert- og Cykelværksted sørget for, at der var tændt op i grillen og kolde vand til alle. Samtid var der mulighed for, at kigge på et udvalg af cykler og tilbehør.  

Hvem var det så der deltog – ja, den unge glimrede med deres fravær. Måske ikke overraskende, da mange bruger de første 30-40 år på at skade helbredet – herefter finder man ud af, at der aktivt skal gøres noget for, at reparere på skaderne.  

Totalt set blev der kørt omkring 3000 km ved Store Cykeldag i Galten – svarende til lidt længere end til Paris og tilbage igen. Målet til næste år må være, at runde 200 deltagere!

Ib Meineche 
  .