Nyheder Galten CK - 2008:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

07-09-2008

Lån en mountainbike
MTB kørsel er en sjov afbræk i landevejskørslen  

Det er lykkes for os, at låne 14 mountainbike cykler hos DCU – dem har vi til rådighed de to komne weekender. For dig der endnu ikke har prøvet mountainbike kørsel, så har du chancen nu – og for dig der allerede har en MTB, så brænder du sikkert efter at komme af sted – du er selvfølgelig også velkommen til at deltage!  

På lørdag d. 13. september kører vi fra Galten Hallen kl 13:00, hvor turen går bag om Høver og ad markveje mod Veng. Her kører vi ind i skoven ved Nr. Vissing og begynder vores tur rundt om Ravnsø – en rigtig flot tur. Vi kommer tilbage til Veng og kører samme vej tilbage til Galten. Turen forventes at tage ca. 1:30 – 2:00 timer. Vi vil dele op i flere niveauer, således du kan finde en gruppe med dit tempo.  

Lørdag d. 20. september mødes vi hos Kvickly i Ry kl 13:00 – herefter går det af fantastiske MTB stier gennem Ry skov og op mod Himmelbjerget og rundt om Slåen Sø. Denne tur er lidt mere fysisk krævende – men der vil blive opdelt i forskellige niveauer. Denne tur tager ca. 2:00 – 2:30 timer.  

Har du ikke allerede reserveret en mountainbike, så send en mail til Jesper på: jesper.lerche@privat.dk eller tlf 8694 3101 – skriv hvilke dato/datoer du er interesserede i.  

Der er almindelige pedaler på de cykler vi låner af DCU, så du behøver derfor ikke cykelsko.  

For dig der har MTB, så møder du bare frem de to dage!  

Ib Meineche

Billede fra vores nytårs MTB tur d. 1/1-2008 i Ry skov.

 
  .