Nyheder Galten CK - 2008:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

16-11-2008

Uheld for GCK rytter under mountainbike træning!  

Under søndagens våde omgang mountainbike træning i Ry skov og op mod Himmelbjerget med klubben, kom Jens Pedersen til skade under en nedkørsel.  

Gruppen af ryttere (6-8 mand) havde netop passeret asfaltvejen ved Himmelbjerget, hvor efter man kørte ned af en forholdsvis stejl nedkørsel gennem skoven. På toppen af denne nedkørsel slog Jens en kolbøtte hen over styret og slog hovedet i jorden. Jens har formentlig taget for-bremsen på vej ned ad, hvilket har haft de uheldige konsekvenser.  

Jens lå bagerst, så der var ikke nogle der så styrtet – Birthe (Jens’s kone) lå lige foran og sammen med Finn (Gammel-nok) var de hurtige fremme ved Jens efter uheldet. Jens’s hjelm var flækket 3 steder, så den har haft sin virkning, men kunne dog ikke forhindre en hjernerystelse. Der ud over brækkede han et ribben, samt beskadigede ryggen.


Billede fra klubfesten - Jens som underholder ved festen.
 

Gruppen fik tilkaldt en ambulance – held i uheld var styret sket ikke ret langt fra vejen. Gruppen af ryttere (Finn, Ulrik, Bo, Benny, Birthe, Ove m.fl.), hjalp med at bære Jens op til ambulancen.  

Jens er indlagt på sygehuset i Århus, men har det efter omstændighederne godt og ved godt mod. Han føler det som om, at han er blevet kørt over af en damptromlel.  

Klubben håber, at Jens bliver hurtig frisk igen – og vi snart ser ham igen på cyklen, men det bliver næppe næste weekend!

17/11-2008 Sidste nyt
Jens er efter en ekstra scanning i dag mandag blevet udskrevet fra hospitalet. Han skulle blive den ekstra dag pga. af en lille blødning i hjernen - men heldigvis kunne han udskrives i dag!
Jens påpeger, at han ikke rørte for-bremsen, så det har ikke været derfor han styrtede!

Jens ønskede god bedring af klubben!

----

/ Ib 

 
  .