Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

24-01-2009

Ungdomscykling i GCK

Hidtil har Galten CK været præget af medlemmer med en alder på 35+, hvilke medførte, at ungdomsafdelingen blev betegnelsen for medlemmer under 50.  

På dette punkt har klubben dog planer om, at forsøge sig med ”rigtige” ungdomscykling i 2009. På et møde i januar blev der stiftet et ungdomsudvalg bestående af Jesper Lerche (formand for udvalget), samt Benny Jørgensen og Kaare Schmidt.  

Træningen vil henvende sig til unge mellem 9 til 13 år og planen er, at træningen skal foregå umiddelbart inden ”senior” klubtræningen – eksempelvis tirsdag kl 17:00. Træningen for ungdomsholdet slutter inden kl 18:00 – så medlemmer der har lyst til at køre med de unge en lille times tid får denne mulighed inden træningen.

Træning med unge i denne alder vil kræve én voksen pr 2 unge, hvorfor det vil kræve forældredeltagelse i en vis udstrækning – eller deltagelse af klubbens voksne medlemmer.  

Ungdomstræningen forventes opstartet i forbindelse med sæsonopstart søndag d. 29. marts.  

Når der er mere information fra ungdomsudvalget vil det blive beskrevet her på hjemmesiden.  

I samme forbindelse overtager Torben Henriksen formandsposten i træningsudvalget – denne post har hidtil været varetaget af Jesper Lerche. Jesper fortsætter dog som medlem af træningsudvalget.

Ib Meineche


Arkivbillede af medaljeløb for unge

 

 
  .