Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

20-04-2009

Kaptajnkursus d. 17-18 april 

Vi kørte fra Galten kl. 13.30 i en bil venligst udlånt af en af vores sponsere S A V Biler” tak for det.”

Ankomst til Fredericia og vi blev indkvarteret på et vandrehjem i meget god kvalitet, det skulle senere vise sig, at maden var helt fantastiks, der var dog ingen dessert  til Lars Waltoft´s store fortrydelse. 

Vi var 7 fra Galten Ck:

Jens – Lars B – Lars W – Benny – Søholt – John Rohde – Jørgen C .

Med 7 deltagere var vi var rigtig godt repræsenteret. Første punkt var omklædning og ud at cykle på en rundstrækning udenfor Fredericia, hvor vi blev instrueret i sikker kørsel og øvelser - det blev til 50 km.

Hjemme på vandrehjemmet igen efter omklædning var vi nu klar til undervisning af Janus - som vi kender fra klubaftenen i januar og kaptajn kick-off i marts her i klubben. En meget dygtig  under- viser som er god til at få folk med.

Kl . 22.00 var der kaffe og hyggeligt samvær

Der efter var det på tiden at vi fandt vores senge, jeg fik dog ikke sovet ret meget da alarmen på et lokalt svømmestation havde besluttet sig for, at hyle det meste af natten.  

Lørdag morgen var der undervisning igen, efterfulgt af endnu en cykeltur, denne cykeltur skulle vise sig at være en tur hvor pulsen ramte det røde felt.

Efter 2 timer, rullede vi hjem igen til et meget flot middagsbord.

Da vi havde fyldt alle vores depoter var der igen undervisning ved Jannik - en idrætspsykolog som jeg i starten syntes  var godt træls at høre på, men da jeg først fandt ud af, at han faktisk var en interessant person så det endte med og blive rigtig skægt.

I løbet af de 2 dages undervisning blev Galten CK nævnt flere gange "I Galten gør man sådan  ………….”, så det er rigtig fedt at være en del af denne gruppe.  

Til sidst en tak for en hyggelig tur til de 6 andre som deltog, skulle andre få lysten til at prøve sådan et kursus kan jeg kun varmt anbefale det  

Jørgen C
alias Skipper


Deltagerne på kaptajnkurset fra Galten CK


Underviser på kaptajnkurset: Janus, Jannik og Bent Skov.

 

 

 

 Arkivbillede af Carsten på Alpe d'Huez.

 

 
  .