Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

04-05-2009

Sejr til Galten CK talent for anden weekend i træk
Indlæg af Claus "Fod" Nielsen 

I weekenden blev der kørt licensløb i Hobro og Randers. Lørdag var Hobro vært og klubbens ryttere gjorde en god figur på den kuperede rute. I U11 drenge klassen, hvor fremtidens stjerner bliver født,  tog Asbjørn Hellemose Hansen sin 2. sejr i år efter at have kørt overlegent alene i mål næsten 2 min. foran nærmeste forfølger. Asbjørn topper statistikken i U11 med 16 point for sine 2 sejre. 

Asbjørn

I D-klassen, som blev afgjort i en massespurt viste Johnny Brandt endnu engang sin næse for at snige sig med på det rigtige hjul. Feltet kom hjem 35 mand og Johnny tog en flot 9. plads og lagde yderligere et point til statistikken, hvor han med 6 point samlet ligger nummer 20 i den næsten 200 mand store klasse. 

Claus Nielsen kørte sæsonens første point i hus i C-klassen. Claus sad i 6 mands gruppe der kom i mål ca. 2 minutter efter vinderen og efter en hård dag på kontoret blev det til en 5. plads. Claus ligger med sine 3 point nummer 26 i den samlede statistik.  

Søndagens løb i Randers var ikke den store succes for Galtens ryttere. Eneste fuldførende rytter var Claus Nielsen der kom i mål som nummer 35 i C-klassen, 14 minutter efter vinderen Michael Guldhammer. Michael Guldhammer tog sæsonens 4 sejr, imponerende af en mand, som startede sæsonen i H40 klassen – Alder er ingen hindring i cykelløb J  

Husk at du kan se termin, statistikker og meget mere på http://www.dcu-jf.dk  

Som en ekstra gevinst for Galten CK forlyder det at Skipper Christensen og Lars Baatrup i weekenden vandt et gadeløb i Hørning overlegent og med pæne pengepræmier. Mon ikke de snart er klar til at prøve kræfter med D-klassen ?  

Mvh/Claus
 

 
  .