Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

15-06-2009

GCK den dominerende klub til Langelinjeløbet
 

Søndag d. 14. juni stillede, traditionen tro, en lange række af ryttere fra Galten til start i motionsløbet "Langelinjeløbet", som har start og mål ved Bilka i Tilst.

Grunden til, at netop dette løb er noget specielt for mange motionsryttere i Galten er, at løbet på 100 og 67 km distancen passere gennem Skovby og Galten (Hørslevvej / Smedeskovvej) - og hvem vil ikke gerne ligge med helt fremme for, at "vise trøjen", når man ruller ind igennem Skovby/Galten.

Og trøjen blev absolut vist i år - i første omgang med de mange klubmedlemmer, som deltog i løbet - og efterfølgende på podiet, hvor GCK var den dominerende klub på de hårdeste distancer.

På 100 km gjorde GCK "rent bord", da man tog titlen hos både mændene og kvinderne - hos mændene tog Claus "Fod" Nielsen titlen, mens Lone Bundgaard (Jane's søster) tog titlen hos kvinden. Det var i øvrigt anden weekend i træk, hvor Lone viste "flaget" - i sidste weekend var hun den hurtigste kvinde på 73 km distancen under: Århus Rundt

Jannie Hansen tog en flot 2. plads hos kvinderne på 67 km distancen. 

Den søndag var GCK's - en dag hvor det igen, igen var rigtig dejligt, at være en del af GCK.

Læs Claus's beretning fra løbet her:

Skulle have kørt de afsluttende 18 intervaller i lørdags inden DM den 20. juni. Efter 1½ interval var jeg nødt til at stoppe pga. træthed. Derfor skulle langelinieløbet søndag køres som en enkeltstart og afslutte den hårde træning :-)

Havde på forhånd drillet Team Cube med at jeg ville stikke fra start og blive ved med at stikke til jeg var kommet fri fra feltet. Var dog lidt skræmt af min egen taktik, da jeg kunne se inden løbet at der var A-ryttere og adskillige licens rytter fra B, C, D og veteranklasserne. Da løbet bliver sat igang kører jeg ud som den første igennem lyskrydset. Derfra sætter jeg tempo ud af Tilst og da jeg drejer imod Lyngby i bunden af bakken efter start har jeg fået 50 meter hul. Indtil Lyngby holder jeg et tempo, som gør at det ikke umiddelbart er sjovt at køre efter mig i modvinden. Ved Lyngbygård kan jeg se Martin Wang Hjørngaard fra Team Stenca Trading på vej op og vælger at skrue lidt ned for gassen, da han er blandt de 30 bedste i DK til enkeltstart. Martin kommer op midt på Lyngbygård bakken og derefter sætter vi turboen på. Vi finder ind i et godt samarbejde og ved Skjørring bakken har vi 1.40 til forfølgerne. Vi aftaler at give den gas og se om vi kan nå Gjern og dermed medvinden uden at blive hentet. Det lykkedes og i Gjern har vi 3½ minut til forfølgerne. Derefter er det mit terræn - medvind og ned i styret :-) Skipper køre bagved på motorcykel og giver os tider hele vejen imod mål. Suverænt Skipper :-) Tak for det. Vi holder forfølgerne og feltet stangen og kommer ind over 3-4 min før forfølgerne og 7½ foran det forreste af feltet. God træning frem imod lørdagens dm og en dejlig bekræftelse af at det faktisk ikke er nødvendigt at starte træningen før den 1. marts ;-)

Imorgen går turen til Sjælland, hvor jeg tager over og kigger ruten ud og laver de sidste forberedelser inden løbet på lørdag, hvor jeg håber at kunne køre en medalje hjem til Galten.

Startlister og ruter til DM:
http://hvidovreck.dk.srv1.t3t.dk/index.php?id=118
http://hvidovreck.dk.srv1.t3t.dk/index.php?id=131

Vi ses
Claus "Fod"

/Ib Meineche
 

 
  .