Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

13-09-2009

Pointfattig weekend for Galten licensryttere

Sidste weekends løb i Vejen på en “pandekage” flad rute var præget af sidevind og enkelte regnbyger. Galtens ryttere kunne desværre ikke følge op på de seneste ugers flotte resultater med flere podiepladser og medaljer til følge.

Bedst gik det vores 2 super sprintere Henning Sørensen i H40-klassen og Johnny Brandt i D-klassen. Johnny vandt spurten i hovedfeltet i D-klassen og snuppede den sidste præmiegivende placering på en 15. plads. Johnny har nu 15 point og ligger på en 28. plads i den samlede stilling. Johnny har i år rykket sig godt i forhold til senere år og er idag iblandt de bedste sprintere i sin klasse.

Henning blev nummer 2 i feltets spurt i H40-klassen og kørte sig ind på en 13. plads. Henning ligger med sine 18 point nummer 18 i statistikken. Efter et par magre weekender for Henning resultatmæssigt har han på det seneste intensiveret træningen, så mon ikke det kaster nogle flotte resultater af sig inden sæsonen lukker og slukker for i år.

Både Jimmy Rud Jakobsen og Claus Nielsen var til start i henholdvis H50-klassen og C-klassen. Begge ryttere kom hjem med hovedfeltet uden for præmierækken. Både Jimmy og Claus havde dog sat deres præg i felterne desværre uden det fornødne held på dagen.

Der resterer 4 løb inden sæsonen er slut for licensrytterne. Den kommende weekend i Svendborg på en “pandekage” flad rute, den 20. september i Odder på en kuperet rute over blandt andet Pederstrup bakken og den sidste weekend i september, er der som alle andre år afslutning med de traditionsrige løb i Tønder og Bov.

Begge dage i Tønder og Bov kører rytterne bogstaveligt talt “lige på grænsen”. Løbet i Tønder indbefatter blandt andet det 800 meter lange brostensstykke igennem Møgeltønder og forbi Schackenborg Slot. Løbet i Bov kommer blandt andet igennem et 1.4 km langt grusvejsstykke, som hvert år skaber “sjove” situationer i felterne.

De 2 løb danner hvert år et flot punktum på en lang landevejssæson på de danske landeveje. Nogle ryttere ser frem til disse løb, da gasen så småt er ved at være gået af ballonen, imens andre først for alvor er kommet i form og blot ønsker flere løb. Uanset motivation og ambitioner for de enkelte ryttere, er løbene i Tønder og Bov hvert år et tilløbsstykke med deltagere fra hele Danmark, Sverige, Norge og ikke mindst en pæn flok fra Tyskland. Det kan varmt anbefales at kombinere en tur over grænsen efter Haribo og dåseøl med et kik på cykelløbene på enten grusvejsstykket eller brostensstykket.

Claus "Fod"
 

 

 
  .