Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

23-09-2009

Østjysk bakkeløb gav sejr og podieplads til Galten

Årets sidste licenscykeløb i det østjyske fandt sted i Odder søndag den 20. september. Ruten indeholdt den klassiske bakkespurt på Vennelundsvej i Odder og “Pederstrup bakken” kort efter start. Med en rute der løb igennem Onsted, Hvilsted, Torrild og Odder var det guf for Galtens lokalkendte ryttere.

Klubbens fremadstormende talent i U-11 klassen Asbjørn Hellemose Hansen satte alle konkurrenter til vægs og kørte i ensom majestæt over målstregen over et halvt minut foran de nærmeste forfølgere. Asbjørn kørte næsten 30 km/t i gennemsnit, hvilket er imponerende hans unge alder og lave gearing taget i betragtning. Sejren var Asbjørns 8. i år og med sejren i Odder sikrede Asbjørn sig den samlede sejr i statistikken. 84 point og et forspring der gør at ingen kan hente ham inden sæsonen sidste løb fuldender et flot flot sæson for Asbjørn. Galtens første og største talent er avlet og det bliver spændende at følge Asbjørn videre udvikling.

I H-50 klassen var klubbens utrættelige energibundt Jimmy Rud Jakobsen til start. Efter 8 af de 84 km stak Jimmy afsted sammen en rytter fra Århus. De 2 ryttere fandt hurtigt ind i et flot samarbejde og feltet blev holdt på afstand. I løbets afgørende fase trak Jimmy desværre det korteste strå og kørte over målstregen som nummer 2 med feltet jagtende bag sig. De forreste i feltet fik noteret samme tid, så trods 2. pladsen var det en flot præstation af klubbens tempomaskine. 21 point har Jimmy i statistikken, hvilket pt. er til en 17. plads. Mon ikke vi ser Jimmy snuse til podiet i sæsonens sidste løb :-)

I H40-klassen var klubbens super sprinter Henning Sørensen til start. Efter et hårdt udskillelsesløb kom Henning hjem til mål med resterne af hovedfeltet. En flot bakkespurt sikrede Henning 2. pladsen i feltet og dermed en 11. plads på dagen. Henning tilføjede endnu 1 point til statistikken og kan nu med en sejr i løbet på lørdag gøre Claus Nielsen selskab i C-klassen. Henning ligger nummer 14 i statistikken med 22 point.

Claus Nielsen var til start i C-klassen. 3 mand stak afsted på 2. omgang og fik hurtigt oparbejdet 1 minut til feltet. Ved “Tyrens Røv” kort før Torrild stikker Claus afsted med en ABC rytter og sammen jagter de forreste 3. 10 sekunder er det tætteste de kommer udbruddet og efter 30 km må de melde udsolgt og bliver opslugt af feltet kort før sidste omgang. Energi depoterne er tømt og moralen i bund og Claus står af efter et hårdt løb. De 3 udbrydere bliver til 2 da den ene springer en eger. Da de resterende to er ved at blive hentet af feltet kører den ene af udbryderne kontra og holder solo til mål med 9 sekunder foran feltet. Rytteren fra Århus er først startet med cyklingen i år og er først for nylig oprykket fra D-klassen. Så hvem ved... måske vi næste år ser nogle ryttere fra Galten CK kopiere hans bedrift og hjembringe blomster til “lillemor” :-) ?

Næste weekend er der som før omtalt på hjemmesiden cykelløb i Sønderjylland. Tønder og Bov ligger landeveje til næsten “grænseoverskridende” cykelløb i mere end en forstand. Brosten, sidevind, traditionelt massespurter og udlændinge der skal køres midtover står på menuen for Galtens ryttere.

Husk: Intet er umuligt for den der bærer viljen !

Claus "Fod"
 

 

 
  .