Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

01-10-2009

Sæsonens sidste løb

Cykelsæsonen anno 2009 sluttede med weekendens løb i Tønder og Bov. Efter en lang sæson med flotte resultater kneb det for Galtens ryttere at følge op på efterårets stime af flotte resultater.

Lørdagens løb i Tønder havde deltagelse af Henning Sørensen i H40-klassen. Efter et hårdt løb kom Henning med hovedfeltet til mål og skulle spurte om 6. pladsen. For en gang skyld blev Henning “blot” nummer 3 i en massespurt, hvilket rakte til en 9. plads. Vinderen i H40-klassen var ingen ringere end Benny Petersen som tilbage i slutningen af 1980'erne var en af Danmarks bedste cykelryttere med blandt andet 2 sejre i Fyen Rundt. Benny har i år vundet 3 løb i H60, 2 løb i H50 og 1 løb i H40 og igennem de sidste 5 år har han vundet ikke mindre end 16 cykelløb, imponerende af en mand i hans alder. Selvom Benny selvfølgelig har nogle “cykelår” på bagen viser det endnu engang af alder ikke er nogen hindring i cykelsporten.

I H50-klassen var Jimmy Rud Jakobsen til start. Jimmy kom hjem med resterne af hovedfeltet og nappede den sidste præmiegivende placering med en 11. plads. 22 point samlede Jimmy sammen og blev nummer 18 i statistikken. En statistik hvor en af de andre gamle kroryfæer i skikkelse af Per Sandahl kun var 3 point foran Jimmy. En flot sæson af Jimmy, hvor det Jysk/Fynske mesterskab i landevejskørsel blandt andet blev kørt i hus.

Til søndagens løb i Bov var klubbens stjernefrø Asbjørn Hellemose Hansen til start. Efter et flot løb blev Asbjørn nummer 5. Det bliver spændende at følge den dobbelte Jysk/Fynske mester det kommende år.

I D-klassen var Benny Jørgensen på startlisten. Benny kørte et flot løb og kom for første gang med feltet til mål og en 29. plads blev kørt i hus. Viljen viste vejen for Benny og han beviste endnu engang overfor sig selv at “Smerte bare er svaghed der forlader kroppen” er det bedste man kan tænke på i de pressede situationer i cykelløbene. Benny kan nu gå på “vinterferie” med en succes i baglommen, unægtelig noget der gør vintertræningen lettere at komme igennem.

Johnny Brandt og Claus Nielsen var ikke til start i weekenden og efter en flot sæson kan der gøres status for klubbens ryttere:

Samlet resultat for Galtens ryttere 2009:

U11-drenge 1. Asbjørn Hellemose Hansen 84 point (Jysk/Fynsk mester i enkeltstart og linieløb, 8 sejre og ialt 10 podiepladser)

H40-klassen 13. Henning Sørensen 23 point (2 4. pladser og et hav af spurt sejre i feltet)

H50-klassen 18. Jimmy Rud Jakobsen 22 point (Jysk/Fynsk mester i linieløb i H50, ialt 3 podiepladser)

C-klassen 30. Claus Nielsen 18 point (Bronze ved DM i enkeltstart i H30, ialt 3 podiepladser)

D-klassen 47. Johnny Brandt 10 point (1 podieplads og et hav af spurt sejre i feltet)

D-klassen Benny Jørgensen 0 point (Viste vejen med viljen. Succes i det sidste løb i Bov.

Klubbens pointhøst rækker til en 31. plads i den samlede klub statistik for distrikt Jylland/Fyn.

Claus "Fod"
 

 

 
  .