Nyheder Galten CK - 2009:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

14-11-2009

P.I.Tour 2010

Vi modtager løbende en lang række invitationer til cykelløb, men vi kan ikke bringe dem alle sammen - men nogle udvalgte vil blive bragt her på hjemmesiden.

Den 11, 12 og 13 juni næste år køres for 8. gang P.I. Tour. Løbet arrangeres af Politiets Idrætsforening – dem er det måske en godm ide at holde sig gode venner med.  

Turlederen skriver til Galten CK:  

Som arrangør lægger vi vægt på, at arrangementet er en cykeltur, hvor vi som cykelmotionister får en rigtig glædelig oplevelse i godt kameratlig selskab og får skabt nye og styrket gamle venskabsbånd.  

Vi skal lege rigtige cykelryttere. Køre i et stort cykelfelt, som drøner ud ad landevejene og ind gennem byerne med politieskort foran og bagved til at holde alle de andre på afstand. Det er os, cykelmotionisterne, der denne gang er i centrum.

Vi er motionister, men der skal ikke være hygge alt sammen. Derfor bryder vi rytmen med kortvarige hårde spurtkonkurrencer.

Danmark skal ses fra en cykelsadel for at man kan få den helt rigtige naturoplevelse af vores skønne land. Touren vil føre dig ad små danske bondeveje, igennem nogle af landets smukkeste naturområder og op over flere af Danmarks bjerge indtil du når træt og mættet af skønne oplevelser vores mål i Haderslev. Løbet i 2010 bliver et rigtigt østjysk bakkeløb med start fra Sæby, overnatning i Århus og mål i Haderslev.  

Se hjemmesiden: www.pitour,dk  

Fakta:  

Tourbus og cykeltransport til startsted med opsamling flere steder.
Indkvartering og bespisning på vandrehjem o.l.
Cykelløb kun for motionister
Etapecykelløb over 2 dage – 2 x 200 km.
Samlet rytterfelt under hele Touren.
Gennemsnitshastighed 28-30 km
Afspærrede spurtstrækninger
Tourmiddag og kameratskabsaften i etapemålet.
Grillparty efter løbet

...og meget mere.
 

Deltagergebyr 1.575.  

Der er begrænset antal deltagere – sidste års deltagere har fortrinsret - - læs mere på hjemmesiden.

/Ib Meineche 

 

 
  .