Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

31-01-2010

Kommentar fra årets rytter i GCK


Jeg var oprigtig meget overrasket over at blive udnævnt til Årets Rytter 2009, for der er jo mange der yder en stor indsats i dagligdagen omkring GCK

Jeg er meget glad for, at det jeg står for værdsættes, det er i sig selv motiverende, tak til alle for det

Ud over den daglige træning i klubregi, finder jeg det glædeligt at vi nu kan tilføje store fælles oplevelser, her tænker jeg selvfølgelig på turene til Hartzen, La Marmotte og Oetztaler Radmaraton og jeg håber at vi kan blive ved med at udvikle forskellige tiltag til medlemmernes interesse

Lige nu ser jeg frem til at det bliver cykelvejr igen, så vi kan komme i gang med vejen mod nye mål.

Med venlig hilsen

Ivan Bomholt

----------
Kommentar fra Ib: Vi er helt sikkert rigtig mange der ser frem til ordentligt cykelvejr - men lige nu har det lidt lange udsigter. Efter flere år med rigtig fint vintervejr (set i cykeltrænings perspektiv), så er der kommet helt andre boller på suppen denne vinter.
Tak til Ivan for mailen - jeg har tidligere været inde omkring begrundelsen for valget af Ivan, og valget har været meget populært blandt medlemmerne - måske med undtagelse af Skipper, der mente han burde være blevet årets rytter :-) 


Årets rytter 2009 - Ivan BomholtIvan har igennem mange år båret cykeltøjet fra TDC - før GCK blev grundlagt, var det her han slog sine folder - bl.a. gennem deltagelse i Århus - København flere gange.
Der ud over har han flere gange deltaget i cykelture til Alperne og Pyrenærerne (C2C).


 


 

 
  .