Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

15-04-2010

Grejsdalsløbet fælles tilmelding  

"Traditionen tro arrangerer Galten CK igen i år en fælles tilmelding og tur til Grejsdalsløbet d. 9. maj. Der er flere medlemmer i klubben som senere på året har planer om at overvinde rigtige bjergstigninger i  motionsløbene La Marmotte og Öztaler Radmarathon. Det nærmeste vi kommer i Danmark på et rigtigt bjergløb må siges at være Grejsdalsløbet. Derfor vil løbet være en udmærket del af forberedelsen til sommerens strabadser. Hvis du ser frem til Kiddesvej med en max stigning på 23% eller Gl Kongevej med en max stigning på 24% (for dem der kan finde den sidste bakke på 200 km ruten), så kan du sende din tilmelding til Knud Erik Hilding-Hamann på email info@galtenck.dk ikke senere end 24. april. Der er ruter på henholdsvis 35, 85, 130, 173 og 200 km og per 14. april havde mere end 1100 personer allerede tilmeldt sig en af disse distancer. Hvis du har dit startnummer fra sidste år, har du mulighed for at blive seedet. Hvis ellers ikke man er hele dagen om at gennemføre ruten (som undertegnede sidste år) plejer vi at hygge os gevaldigt med pølser og fadøl efter cykleturen. 

Oplysninger om startgebyr og tidspunkter finder du på følgende hjemmeside: http://www.grejsdalsloebet.dk/index.lasso?-token.indhold=startgebyr 

Ved modtagelse af din tilmelding hvor du angiver navn, alder, adresse, sidste års start nr. (hvis relevant) og ikke mindst din ønskede distance, sender jeg dig et konto nr. som du bedes indbetale startgebyret på. 

Med venlig hilsen

Knud Erik Hilding-Hamann"

 


 
 

 
  .