Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

19-04-2010

Cykelløb i den forblæste Sønderjylland  

Lørdagens cykelløb i Rødekro var præget af stærk vestenvind, som
splittede samtlige felter i mange grupper. Galtens jysk/fynske mester i landevejsløb Jimmy Jakobsen (H50) kørte det bedste resultat hjem med en 12. plads. Jimmy kom alene til mål, men desværre var der kun 11 præmiegivende placeringer på dagen.

I C-klassen var en noget mærket Claus Nielsen til start efter halvanden uge med sygdom. De 70 mand i C-feltet blev splittet i sidevinden på 2. omgang. Desværre sad Claus helt bagerst i feltet og kom ikke med, da dagens afgørende 10 mand store udbrud kom afsted. Claus kom til mål i 3. gruppe efter en hård dag på kontoret og måtte tage til takke med en 23. plads.

Søndagens løb i Sønderborg var væsentligt bedre set med GCK øjne. Johnny Brandt var til start i D-klassen og det 50 mand store felt skulle afgøre løbet i en massespurt. Johnny kørte en flot spurt og kom i mål som nummer 8 og høstede dermed sæsonens første point til statistikken.

I H40-klassen var lørdagens fødselslar Henning Sørensen til start.
Henning kom til mål med hovedfeltet, og vandt i overlegen stil feltets spurt og kørte dermed en 8. plads og sæsonens første point i hus.

Du kan se samtlige resultatlister for Rødekro og Sønderborg her:
www.dcu-jf.dk/vis_resultat2010.asp?dato=20100417
www.dcu-jf.dk/vis_resultat2010.asp?dato=20100418

Pointstatistik:
Jimmy Jakobsen (H50) 1 point
Henning Sørensen (H40) 1 point
Johnny Brandt (D) 1 point
Claus Nielsen (C) 1 point

 

/Claus Fod


 
 

 
  .