Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

11-05-2010

Grejsdalsløbet 2010 

Grejsdalsløbet var igen i år velorganiseret med et stort felt på alle distancer. Fra Galten CK var der også et fint fremmøde. På trods af en noget kølig start med regnvåde veje og kun 5-6 graders varme, stillede 14 ryttere fra Galten CK op til start fordelt på fire distancer (Håber alle er talt med ellers modtager vi gerne en separat beretning fra løbet). På 85 km distancen havde Helle Christensen, Mie Højgaard og Susanne Pedersen fået følgeskab af Jesper Jakobsen og kom alle fint rundt i fælles flok (tid: 3 timer og 22 minutter). 

På 130 km distancen havde Galten CK to ryttere til start i Finn Knudsen (tid: 4.27) og Claus Højgaard (tid: 4.42). På 173 km havde Galten CK Ivan Bomholt til start og han susede rundt på hans favoritdistance på 6 timer og 7 minutter. 

På 200 km distancen røg flere af rytterne ud i problemer med punkteringer. For Bo og Torben som faktisk begge var rigtig godt kørende betød det desværre at de måtte opgive da de løb tør for slanger i Torbens tilfælde og for Bo's vedkommende kunne dækket ikke holde luft. Også John Pedersen røg ind i en punktering, men kom alligevel sammen med Lars Waltoft fint rundt i 6 timer og 42 minutter. Preben Jessen viste styrke ovenpå træningslejren på Mallorca og kom rundt i lidt over 7 timer. Undertegnede kom ind fire minutter efter. Lars Baatrup kæmpede også bravt og kom hjem i 7.27 (det er vist det man kan kalde en god dag på kontoret!). På trods af uheldene ude på ruten lykkedes det faktisk alle fuldførende i år også at finde den sidste bakke (Gl Kongevej) med en maks stigning på 24% og et gennemsnit på 15%. 

Mvh 

Knud Erik


 

 
  .