Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

02-06-2010

Klubmesterskaberne i enkelstart

Torsdag d. 17. juni afvikles klubmesterskaberne i enkelstart.
I år er der lodtrækning om gavekort for i alt dkk 4.000 - samt 2 cykelslanger til alle deltagere (én slange pr fuldført omgang).   

Lidt praktiske oplysninger:  

 • Start og mål er på Hørslevvej ved Brugsen i Skovby – der køres 2 omgange af 13,5 km .
 • Der køres ”højre” om, således vi kun skal krydse vejen én gang.
 • Beskrivelse af ruten: Start ved Brugsen i Skovby (Hørslevvej), til højre ned ad Smedeskovvej, til højre ad Wedelslundsvej over Sjelle mod Lyngbygård å, til venstre over Herskind og videre af Engvej mod Hørslev. Fra Hørslev køres der tilbage mod Skovby via Hørslevbol. Se ruten her: http://www.bikeroutetoaster.com/Course.aspx?course=54405
 • Der startes med 1 minut mellem hver rytter – første rytter kl 18:30. Mød frem mindst 15 minutter før start.
 • Hver rytter får udleveret et startnummer, som monteres på brystet med de udleverede sikkerhedsnåle. Sidste års vinder: John Rohde – kører med startnr 101 – herefter de næste startnumre efter sidste års placering. Nye deltagere får efterfølgende numre.
 • Der tages en sluttid og en omgangstid. Ud fra ”handicap” tid beregnes herefter klubbens mester. En ”ren” liste sorteret efter reelle køretid offentliggøres ligeledes – herunder en opgørelse over omgangstider.
 • Tidsbonus. 

  Alder                            Minutter     

10-11                           6
12-13                           4
14-15                           2
16-18                           1
19-34                           0               
35-42                           1               
43-49                           2               
50-55                           3               
56-60                           4               
61-65                           5                                
66-69                           9             
over 70                         13

Ovenstående tidsbonus skal forstås på den måde, at der på ovenstående aldersgrupper fratrækkes et antal minutter der er større des ældre man er. Det betyder, at det ikke udelukkende er de unge, som har en chance for, at blive klubmester.

 • Det er et klubmesterskab, men der køres stadigvæk efter færdselsreglerne – det betyder pas godt på dig selv og tag ingen chancer.
 • Det er forbudt at lægge sig på hjul eller på anden måde modtage ”pace”. Hvis du skal overhale en anden rytter, så skal du køre hurtigt forbi. Rytteren som bliver overhalet skal, når den anden rytter er i gang med overhalingen, ”lette” trykket lidt i pedalerne indtil der er en afstand på minimum 50 meter . De sidste 200 meter før mål må der spurtes om kap med andre deltagere uden der tages hensyn til afstand.
 • Starterne er seedet – det betyder, des hurtigere du kørte sidste år, des senere starter du. Som ny deltager tages der hensyn til, hvilke hold du normalt træner på. Startlisten offentlig gøres på hjemmesiden sent tirsdag d. 15. juni.
 • Dine lidelser, både ude på ruten og ved mål, foreviges. Ude på ruten vil Skipper på motorcyklen, ivrigt tage billeder, mens der ligeledes vil tages billeder, når du passere målstregen. Alle billeder offentligt gøres på vores hjemmeside.
 • Tag din: kone, mand, børn, svigerforældre, nabo, ven, hund og undulat med som opbakning – der bliver noget at kigge på.
 • I forbindelse med målområdet opsættes en grill, hvor vi byder på grill-pølser, sodavand og restlageret af chips fra Harzen – selvfølgelig også til din familie.    
 • Deltager du af en eller anden grund ikke aktivt som rytter på enkelstarten, så har vi hårdt brug for nogle hjælpende hænder til: tidstagning og starter (3 personer), grill (1-2 personer), assistance ude på ruten til rytterne på nogle kritiske punkter: ved udkørslen på Smedeskovvej og hvor vi krydser vejen ved Lyngbygård (2-3 personer). Fotografering (yderligere 1 - 2 person). Har du noget familie som vil hjælpe, så er de meget velkomne. Som tak byder klubben på en sandwich og en sodavand du får med ud på den post - samt 2 cykelslanger.
 • Husk: det er ”hammer-sjovt” at køre enkelstart – også selv om man ikke har en jordisk chance for at vinde.
 • De sidste to års vinder: John Rohde på 72 år er storfavorit til at vinde mesterskaberne igen i år. Det bliver spændende at følge, om der er nogle der kan tage kampen op med John.

Tilmeld dig enkelstarten eller som hjælper her

Ib Meineche
Løbskommisær

Sidste år:


  

 
  .