Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

11-06-2010

Hvem vinder klubmesterskabet?

På torsdag afvikles årets klubmesterskaber i enkelstart på den samme rute som sidste år. Hvem er så favorit til at løbe med mesterskabet? Storfavorit er helt sikkert John Rohde til at løbe med titlen for 3. år i træk. Alderen på 72 år trykker åbenbart ikke John specielt meget - og sin alder taget i betragtning, har han kørt nogle fantastiske enkelstarter. John kørte selvfølgelig ikke på de hurtigste tider, men med en aldersbonus på 13 minutter, så er han svær at røre. John Rohde brugte præcis 52 minutter til de 27 km. Hurtigst var den samlet toer - Jimmy Jakobsen med 45:06. Jimmy blev det første år nr 3, sidste år nr 2 - skal det blive nr 1 i år?? Ud over den hurtigst samlet tid, så kørte Jimmy også den hurtigst omgang med tiden 22:14.  

Finn Knudsen blev sidste år samlet nr 3 - i år er der ikke de store forventninger til Finn, som har været ude med en skade hele vinteren og den første del af foråret og derfor træningsmæssigt er sat tilbage i forhold til sidste år.  

Lars Waltoft kørte sidste år den næst hurtigst omgang, kan Lars - der i mellemtiden er debuteret som klubbens første licensrytter - forbedre dette års resultat?  

Sidste år tog: Hardy, Casper og Bill sig god tid til de to omgange med en tid omkring 1 time, hvem tør lige som dem tage turen alene som en oplevelse i år - eller har vi for mange ærekære medlemmer?  

Se sidste års resultater her: http://www.galtenck.dk/pdf/GCK_TT2009.pdf  

I skrivende stund - fredag aften - er omkring 25 deltagere tilmeldt. Vi skal meget gerne op på mindst 35 deltagere lige som sidste år, mon ikke de sidste kommer i hus i løbet af de næste dage.  

Sikkerhedsmæssigt får mesterskaberne det et stort nøk op ad. En række medlemmer har meldt sig som hjælpere, så det er muligt, at placere poster på de potentielle farligste punkter på turen.  

Har du ikke allerede tilmeldt dig, så gør det NU.  

Vi ses til mesterskaberne på torsdag.

Tilmeld dig enkelstarten her

Ib Meineche
Løbskommisær

 
Finn "Gammel-nok" Knudsen - nr 3 sidste år.

 

 
  .