Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

29-09-2010

En mountainbiketur for dem der aldrig har prøvet at køre MTB – 10. oktober, kl. 9-12

Galten Knallert og Cykelværksted og Galten CK tilbyder nu en mulighed for en mountainbike tur med instruktør. Det er en enestående mulighed for en guidet tur i Silkeborgskoven. Turen henvender sig til dig som ikke har en mountainbike i forvejen, men som godt kunne tænke sig at snuse til det at køre på mountainbike.

Der er plads til 10 personer på holdet og det koster 100,- kr. pr person at deltage samt leje af cykel. Galten CK betaler dette tilmeldingsgebyr efter først-til-mølle-princippet for op til 10 deltagere. Fri cykler Galten betaler for instruktøren (300,- kr. i timen).

Så kort sagt kan man komme ud at prøve en mountainbike i ca. 3 timer helt gratis.

Der vil på dagen blive taget hensyn til både niveau og fysisk form, og ruter plan- lægges ud fra dette. Tilmelding skal ske til Erling på e-mail: kasserer@galtenck.dk eller telefon: 86945145 senest d. 6 oktober.

Mvh 

Knud Erik

 
Kommentar fra "webmaster":

Hvis du har bare den mindste lyst til, at prøve en guidet mountainbiketur, så kan det på det kraftigste anbefales.
En række af klubbens medlemmer - både kvinder og mænd - har allerede kastet sig over efterårsture på mtb i skoven ved Ry/Himmelbjerget og i Marselisskoven.
Det er noget helt andet end landevejscykling - meget varierende hele tiden: grusveje, singletracks (spor med kun plads til en cykel), opkørsler af stejle skovstier, nedkørsler, over sten og rødder, gennem mudder og vand, kørsel langs søer og strand, gennem tyk lag blade og tæt skov, og eventuelt hop  -- ja der er der hele - og mest af alt, så er det rigtig sjovt. 

Kast dig ud i det og tilmeld dig - vi ses i skoven, hvor vi kører om søndagen i fra Kvickly i Ry.

Ib MeinecheAt man må af cyklen og trække, hvis det bliver for stejlt er ikke unormalt.


Nytårs MTB - 1. januar 2009.

  .