Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

17-10-2010

Coast to Coast 2011
 

Invitation til informationsmøde om Coast to Coast  2011

Hej du friske  GCK medlem

Er du klar til en stor cykeloplevelse i de Franske Pyrenærer fra Middelhavet  til Atlanterhavet eller omvendt  næste år, og har du tid, lyst og lidt penge, så se her !

Vi er nogle stykker der deltog i Coast to Coast  i 2004, og har planlagt at deltage næste år igen, og før vi finder hvilken rejsearrangør vi vil bruge ,vil vi høre om der er flere der er interesseret i at deltage.

Er du i tvivl om hvad det drejer sig om , så vil vi afholde et lille informationsmøde hvor vi vil komme ind på turens varighed, de daglige etaper, forplejning og logi og meget andet, vi har en masse billeder fra den første  tur som kan ses.

Se evt på disse hjemmesider for mere info :  www.dan-frost.dk  og  www.velotours.dk

Det kan nævnes at turen varer 10 dage og koster ca 7000 (2010) for transport, hotel og halv pension (frokost for egen regning under vejs)  afvikles  august-september 2011

Det er alle tiders tur med den flotte natur som scene, og du kører i dit eget tempo (der deles i 3 grupper med hver sin guide) ca 6-700 km på 6-7 dage. Det er vores klare opfattelse at med den form som vores medlemmer er i,  så kan i sagtens gennemføre dette fantastiske  tilbud (det anbefales at man har kørt 4-5000 inden start)

Info møde på  Porskjær    Søndag  24.10 2010 kl 14.00

Mvh

Lars B og Ivan B

 

 


  

Ivan                                     Lars

  .