Nyheder Galten CK - 2010:

(Tips: for at forstørre teksten - hold "Ctrl" knappen og tryk "+" knappen en eller flere gange.

17-11-2010

Cykelkalenderen 2011 

Hvad byder næste år på?

Vinteren står for døren – og for nogle klubmedlemmer har den stået så meget i vejen, at det ikke er lykkes at få cyklen på vejen inden for de sidste måneder.

Når man sidder hjemme i de varme stuer, så er det måske allerede nu en god idé at forberede den nye cykelsæson – om end ikke fysisk, så dog mentalt.

Inden det nye år starter er der dog en række muligheder:

 • ·    Den 24. november er der klubaften med Jens Kasler og Berger Optik, som vil vise cykelbriller frem (se beskrivelse af arrangementet i den seneste nyhedsmail). Er du en af de få der endnu ikke er tilmeldt, så kan du sikkert nå at lave en eftertilmelding på: info@galtenck.dk

 • ·    Søndag d. 12. december om formiddagen er det planen, hvis ellers ikke vejret er for dårligt, at Torben og kone agere julemand og kone med varm kakao og kager i skoven ved Slåen Sø – der vil blive arrangeret tur på landevej fra Galten og mountainbike fra Ry. Nærmere information følger senere. Kaptajn fra Galten: Knud Erik – Kaptajn på MTB: Bo.
  PS: Torben har lovet, at lade nissemandsskægget gro.

 • ·    3. juledags cykeltur.  Sidste år gik turen i vasken på grund af is og sne, men i lighed med to tidligere år, vil vi forsøge at afholde en 3. juledag cykeltur på landevejen. Nærmere information følger. Kaptajn: Ib

Cykelsæson 2011:

 • ·    Sæsonen starter meget tidligt – allerede lørdag d. 1. januar med en nytårs mountainbiketur i Ry skov. Nærmere information følger. Kaptajn: Ib.

 • ·    Primo januar – klubaften – det nye cykeltøj skal bestilles og jeg kan godt afsløre, at det bliver nogle helt fantastiske gode tilbud på klubtøj. Der bliver mulighed for, at finde den helt rigtige størrelse og mærke kvaliteten.  Nærmere oplysninger følger.

 • ·    Sæsonopstart søndag d. 27. marts – det er ikke bare havemøblerne der skal sættes frem den dag, det skal også cyklen.

 • ·    Klubtur Harzen 19. til 22. maj. Til næste år står Lars Waltoft for arrangementet. Som en lille udvidelse til arrangementet kan jeg oplyse, at der er nogle gale klubmedlemmer, som har planlagt at ville cykle til Harzen og hjem igen for at spare transportomkostningen. Flere informationer følger helt sikkert.

 • ·    Klubmesterskaberne i enkeltstart afholdes d. 16. juni 2011. Arrangør er: Erling og Skipper.

 • ·    GE Tour (det tidligere GribTiden) er Galten CK medarrangør af – det afholdes d. 24. august.

 • ·    Galtenløbet kan med stor sandsynlighed forventes afholdt igen næste år i forbindelse med byfesten.

Der ud over har bestyrelsen en række andre arrangementer i støbeskeen, mere omkring disse i løbet af foråret.

Der ud over er der allerede nu meldt en lang række motionsløb for næste år. Jeg kan varmt anbefale de lokale løb: Bakkeløbet, Århus Rundt, Danmarks Højeste, Langelinjeløbet og Marselisløbet – der findes distancer for de fleste. Der ud over er der Grejsdalsløbet, som er mit og flere andres favoritløb – specielt fordi det byder på masser af bakker og terræn der er forskelligt fra det vi normalt træner i – her findes der ligeledes distancer der passer til din formåen. Se datoerne på forsiden.

De udenlandske motionsløb: min favorit Ötztaler Radmarathon og La Marmotte har begge været omtalt til hudløshed tidligere. I stedet vil jeg slå et slag for Vättern Rundt i Sverige der henvender sig til en bred del af klubbens medlemmer. Det er fantastisk godt arrangeret og ikke mindst en rigtig god oplevelse. De 300 km vil måske for mange virke skræmmende, men det er de ikke, terrænet er fladt og du har 24 timer til at gennemføre. Uanset hvilket tempo du kører i, så vil du altid kunne finde nogle at følges med, da omkring 17.000 deltager i løbet, hvor man bliver sendt af sted i grupper af 50 personer hvert andet minut fra fredag aften kl 20:00 til lørdag morgen kl 05:00. Der findes flere beretninger fra klubmedlemmer som har deltager her: http://www.galtenck.dk/Viden/Beretninger.htm

Ufatteligt nok, så bliver der altid udsolgt til dette løb meget tidligt – normalt omkring februar/marts, så vil du/I deltage, så vent ikke for lang tid. Løbet afvikles 17-18. juni næste år. Læs mere på: http://www.cyklavaettern.com/Default.aspx?module=4&content=1&lang=SV&fwsite=1

God fornøjelse

 

Ib Meineche
Webmaster

 


 
Sæsonopstart 2010  

 

  .